Hur man ställer in en hundgård

March 2

Om du har flera hundar för att arbeta, racing, eller någon annan anledning, kommer du dra nytta av en noggrant organiserad och ren hundgården. Du kommer att kunna ha en hundgård som din hund kommer att känna sig bekväm i, och det kommer att ge dem allt som de kan behöva. Det är viktigt att sätta upp en bra hund gård så att dina hundar kan vara frisk och glad, och så att du kan få tillgång till din hund. Läs vidare för att lära hur man ställer upp en hundgård.

Instruktioner

1 Mät upp t han rum som du behöver. Varje hund kommer att behöva ett utrymme som kan rymma dem körs i en cirkel som är minst 10 fot i diameter. Cirklarna kan inte röra vid varandra, så se till att du har tillräckligt med utrymme.

2 Placera en pol per hund i mitten av varje cirkel som du har mätt ut. Polerna måste grävas ned i marken djupt så att hundarna inte kan dra ut dem. Det bästa sättet att göra detta är att få en sex fot pol och sätta det åtminstone 2 fot i marken. Packa jorden runt polerna, så att de inte kommer att komma ut.

3 Fäst en U-bult för varje omröstning. Det ska rotera fritt runt omröstningen och bör inte fastna på det på något sätt.

4 Fäst den stora brickan till toppen av stolpen, så att U-bulten inte kan glida upp på stolpen. Du kan behöva experimentera med olika pole-slag beroende på vilken typ av stolpe som du använder.

5 Fäst kedjor till U-bultar. Se till att kedjan är tillräckligt lång så att hunden kan köra hela cirkeln.

6 Fäst en stark hund-klipp till ändarna på varje kedja.

7 Varje hund ska ha ett hus. Ställ upp dem på kanterna av sina cirklar så att de kan köra hela cirkeln utan att köra in i huset. Se till att kedjan sträcker hela vägen in i huset så att hunden kan få lätt. Husen bör också ha ett platt tak så att hundarna kan koppla av på dem.

8 Sätt en mat och vatten skålen i varje cirkel. Du kanske vill fästa mat eller vatten rätter till hund hus. Experimentera med det bästa sättet att göra denna uppgift.

9 Fyll hund hus med ren och frisk halm, oavsett vilken årstid.

10 Ta med hundar i en och en gång och sätta dem på sina platser. Du kanske måste ordna dem utifrån temperament.

Tips

  • En hund gård måste öste en gång om dagen, så se till att du har rätt utrustning.
  • Att tysta en bullrig hundgård, prova en trädgårdsslang.
  • Du kan behöva göra justeringar i stolpar, krokar eller kedjor som tiden går och om hundar få loss.
  • Lämna aldrig din hund i en hundgård längre än en hel dag utan att kontrollera dem.
  • Aldrig med hold mat eller sötvatten vid någon tidpunkt från hundar i en hundgård.
  • har aldrig en hundgård i en unconfined utrymme, såsom en inhägnad gård. Hundar kan få loss från hundgården och springa iväg.

  

Kommentar