Hur man tar bort Ray Ban linser

February 20

Hur man tar bort Ray Ban linser


Även om Ray-Ban-tekniken har funnits i mer än sjuttio år, glasögon hel- eller deltid kan presentera sina utmaningar. Linser kan olämpligt falla ut, näsa kuddar kan lossna med slitage och skruven som håller ramen på armen kan gå sönder, vilket din vision skev som armen vacklar. Vissa reparationer väljs, såsom utbyte av linser till en ljusare eller mörkare nyans eller ersätta dem som har svårt repad. Det är bra att vara din egen optisk reparatör om du bär metall, fast plast eller garnityr Ray-Bans.

Instruktioner

1 Håll glasen med linserna vända mot dig och armarna vänd bort från dig.

2 Lossa linserna i en metallram med hjälp av en skruvmejsel för att ta bort den lilla skruven på varje sida av ramen säkra den på armen. Som ram lossar försiktigt använda fingrarna för att separera linserna från ramen och ta bort dem.

3 Snäpp ut linserna på en fast plastram genom att placera tummarna på motsatta sidor av en lins. Pressa på linsen samtidigt säkra ramen i fingrarna. Snäpp ut genom att tillämpa en explosion av kraft på framsidan av linsen så det skjuts ut bakåt. Upprepa processen för den motsatta linsen.

4 Tryck ut linserna från en garnityr ram genom att placera tummarna på motsatta sidor av en lins. Pressa på linsen medan försiktigt säkra ramen. Tryck ut med en explosion av makt eller tills nylon (garnityr) tråd lossnar så att linsen faller bort från den. Upprepa processen för den motsatta linsen.


  

Kommentar