Hur man Ringla Choklad på jordgubbar

January 18

Hur man Ringla Choklad på jordgubbar


Choklad-drizzled jordgubbar är inte bara gott på egen hand, de kan också vara en imponerande garnering på tårtor eller andra desserter. Du kan beställa choklad drizzled jordgubbar från gourmetmat butiker, men de kan vara dyr, och det är lätt att göra dem själv och uppnå liknande resultat. När du försköna din egen färska jordgubbar, kan du använda exakt den typ och mängd av choklad du vill ha ett mycket lägre pris.

Instruktioner

1 Tvätta och torka jordgubbar. Låt stjälkar och blad på om det är möjligt.

2 Smält chokladen i mikron genom att placera choklad chips i en glasskål och matlagning på låg effekt i 20 sekunder. Rör om choklad med sked för att jämna. Håll upprepa värme och-rör tills chokladen är helt smält och smidig, men inte KOKA.

3 Sked den smälta chokladen i plastfryspåse. Pressa chokladen i ett hörn av påsen och försegla påsen.

4 Snip hörnet av av plastpåsen med en sax. Ju mindre bitar, desto finare duggregn kommer att bli.

5 Placera ett ark av vaxat papper över en cookie blad, och sedan placera jordgubbar på pannan. För de även dugg resultat, linje bär upp prydligt i rader. Tryck försiktigt chokladen från plastpåse över bären, flytta fram och tillbaka över den platta och jämnt belägga alla bären. Gå snabbt och stadigt för att undvika en vinglig eller ojämn duggregn.

6 Göra det möjligt för chokladen att ställa i kylskåp under minst 15 till 20 minuter före överföring bären till ett serveringsfat eller använda som en garnering.

Tips

  • Var noga med att kontrollera din choklad regelbundet medan du smälter den, eftersom choklad kan se fast även när det är smält.
  • Om din choklad börjar hårdna medan du dugg, värm påsen i mikron i 10 till 15 sekunder, och sedan knåda den mjukna.
  • Om det är möjligt, använder stora bär med blad och stjälk fortfarande intakt för bästa presentation.
  • Denna teknik kan också användas på kakor eller kakor.
  • Se till att din skål är torr och att du inte får något vatten i choklad. Detta kommer att orsaka din choklad vara knölig.
  • Använd låg värme för att hålla chokladen från förbränning.
  • När du täcker jordgubbar med choklad, tänk på att de bara kommer att pågå i en till två dagar. Lägga varm choklad till bär hastigheter sönderfallsprocess.

  

Kommentar