Hur fungerar traditionell Pork Roast Cook?

December 18

Hur fungerar traditionell Pork Roast Cook?

Förbereda Roast

Förbered din traditionella pork roast för ultimat smak. Köp en 5 lb stek om du matlagning för gäster, men bara en 3 lb. stek om det är bara du och din familj. Skölj stekt fläsk och placera den i en långpanna på ett rack. Gnugga steken med olivolja. Du kan använda en annan typ av olja, men olivolja är ett hälsosamt alternativ. Välj kryddor och strö dem över hela steken. Kombination nr 1: vitlök, lökpulver och paprika. Kombination nr 2: rosmarin, salvia och timjan. Kombination nr 3: salt, peppar och vitlökspulver.

matlagning Instruktioner

Det finns många sätt att tillaga en fläsk stek, men det traditionella sättet är i ugnen. Värm ugnen till 450 grader. När ugnen förvärms, placera långpannan och beredda grillat inuti. Ställ in timern på 10 minuter. När det stötar, vrid temperaturen i ugnen ner till 250 grader. Du vill nu att koka fläsk grillat långsamt vid denna temperatur så att det förblir saftig. Koka steken i en timme eller så, tills en stektermometer registrerar 150 grader.

Färdigställande grillat

Ta din stekt fläsk från ugnen och placera den på en tallrik. Täck den med folie och låt det sitta ytterligare 20 minuter. Avslöja och skiva för dina gäster. Skivorna kan vara vilken tjocklek du vill. Vissa föredrar tunn och några tjocka, så be dina gäster som de föredrar och skär steken för att passa. Du kan tjäna traditionella fläsk grillat med potatis och gröna bönor.


  

Kommentar