Michigan festivaler

September 26

Michigan festivaler


Michigan omgiven av fyra av de fem stora sjöarna, erbjuder många aktiviteter längs sjöstränder och vid stränder, parker och rekreationsområden, liksom i staden Detroit. Staten är värd festivaler i varje säsong, med ett brett spektrum av intressen, inklusive mat, sport, historia, musik och lokala evenemang som återspeglar mångfalden av vad Michigan har att erbjuda.

Michigan Renaissance Festival

Michigan Renaissance Festival hålls på helgerna från slutet av augusti till oktober. Varje helg har ett annat tema, såsom Royal Ale Festival, High Seas äventyr, söt Endings och Buccaneer Beer Fest. Hantverkare marknader, kock-offs, vin och öl provningar och underhållning, inklusive levande musik, uppträdanden och fäktning tävlingar hålls också under hela festivalen. Biljettpriserna varierar från $ 20 per dag till $ 80 för ett säsongskort till $ 120 för en "kunglig Pass", som ingår inträde till festivalen och brunch varje dag det är öppet.

Michigan Renaissance Festival

12600 Dixie Highway

Holly, MI 48442

800-601-4848

michrenfest.com

Semester Ballong Fest

Hölls den första helgen i december, Holiday Ballong Fest utbildar barn och samhället om ballong. Detta fria händelse värd ballongflygningar, tävlingar, matsäljare, underhållning, barnens aktiviteter, cykelshower och ballong utbildning händelserna i Battle Creek, Michigan.

Semester Ballong Fest

450 E. Ave. N.

Battle Creek, Ml 49017

800-397-2240

holidayballoonfest.com

frankenmuth Oktoberfest

Oktoberfest i Frankenmuth hålls över tre dagar i mitten till slutet av september. Baserat på Munich Oktoberfest festivaler och "den enda Oktoberfest utanför Tyskland som officiellt är sanktionerad av staden München", enligt evenemangets hemsida har Frankenmuth festivalen funnits i mer än 20 år. Dans, underhållning och traditionell Oktoberfest mat och dryck tillsammans med etniska och amerikanska livsmedel finns. Biljetter kan bokas i förväg eller köpas vid grinden dagen av festivalen, med $ 8 upptagande för vuxna och ingen avgift för barn under 12, eller för de besökare på söndag.

frankenmuth Oktoberfest

Heritage Park

601 Weiss St.

Frankenmuth, MI 48734

frankenmuthfestivals.com

Silver Lake sanddyner Apple & BBQ Cook-Off Festival

Apple & BBQ Cook-Off hålls varje höst över en September helgen. Grill cook-offs för barn och amatör kockar, levande musik, äppelpaj tävlingar, visar hantverk, äta tävlingar och dune buggy och visar bil är en del av denna nedgång festival för familjer, besökare och det lokala samhället.

Silver Lake Sand Dunes Area Chamber of Commerce

2388 N. Comfort Drive

Hart MI, 49420

800-870-9786

thinkdunes.com


  

Kommentar