Hotell i Gamla Stan, Florida

October 22

Hotell i Gamla Stan, Florida


Området Gamla Stan ligger i Dixie County ungefär 40 miles väster om Gainesville i delstaten Florida. Gamla stan är en liten, landsbygd i närheten till Fanning Springs State Park som är väl känd för sin naturliga simning hål som kommer från naturliga källor som reser sig ur marken för att mata Suwannee River. Även Gamla stan är i ett glest befolkat område jämfört med resten av Florida, finns det fortfarande ett antal boende finns för besökare i området.

Suwannee Gables Motel & Marina

Suwannee Gables Motel & Marina är ett av de få alternativ för boende finns i området i Gamla Stan. Suwannee Gables är en natur utväg som erbjuder hytter, sviter och rum inbäddat bland träsk ekar och flodbankar i Gamla Stan. De gäster rum levereras som standard med kabel-TV, daglig hus hålla tjänsten och privat bad medan sviter och stugor har en extra mikrovågsugn, kylskåp och privata däck. Gästerna kan njuta av utomhuspool, mötesrum, tvättservice och privat båt ramp och brygga.

Suwannee Gables Motel & Marina
27659 Southeast 19 Highway
Gamla stan, FL 32680
352-542-7752
suwanneegables.com

Best Western Suwannee Valley Inn

Best Western Suwannee Valley Inn är en fullservicehotell som ligger i grannstaden Chief, om en 15 minuters bilresa från Gamla stan. Gäster på Best Western njuta av funktionerna i utomhuspool, en gratis varm frukost, gratis höghastighetsinternet och en familj och djurvänliga atmosfär. Rummen levereras som standard med en mängd bekvämligheter och alla bekvämligheter i ett hem med en kopp kaffe eller te, järn och hårtork, förlängd kabel-TV, väckarklocka och full storlek badrum.

Best Western Suwannee Valley Inn
1125 N Young Blvd
Chief, FL 32626-1708
352-493-0663
bestwesternflorida.com

Holiday Inn Chief

Holiday Inn Chief ligger ca 13 minuter från området i Gamla Stan och är det närmaste alternativet för ett fullständigt hotell. Hotellet är bekvämt beläget utanför US 19 motorvägen och har gratis höghastighetsinternet, pool komplett med bubbelpool och businesscenter alla ligger på plats. De 66 rummen har gratis morgontidning, satellit-TV, kaffebryggare, en välfylld privat badrum och komplett pentry med mikrovågsugn, kylskåp och spis-top.

Holiday Inn Chief
809 Northwest 21. Avenue
Chief, FL 32626
352-493-9400
hiexpress.com


  

Kommentar