Hur man ser rynkor gratis i din 40-talet utan Botox eller kirurgi

January 27

Hur man ser rynkor gratis i din 40-talet utan Botox eller kirurgi


Varje kvinna kan se skrynkelfri och kan ha en bra hud även i hennes 40-talet, utan att använda Botox eller kosmetiska surgery.This är möjligt om hon startar förfaranden hudvårds under tonåren eller så snart som möjligt.
Jag är inte ens i min trettiotalet, men jag följde de flesta av råden i den här artikeln och det works.I'm berättade vardagen att jag ser yngre att min riktiga ålder.

Instruktioner

1 Börja ta hand om din hud när du är så unga som 12-13 år old.Starting denna ålder, bör du använda en återfuktande kräm i ansiktet varje day.If du fortfarande kämpar med akne, se till att du får den bästa behandlingen möjligt, och vara noga med att inte lämnas med akne märken.

2 En mycket viktigt steg i att ta hand om din hud är sol protection.Every dermathologist råda folk att använda solskydd och undvika överdriven solexponering, och fortfarande så många människor är mycket slarvar ra att resultatet är hudcancer, fläckar och rynkor.
Använd en dagkräm med en SPF på minst 15, och om du kommer att exponeras i solen under en längre tid, använda en högre SPF.Today du kan hitta SPF krämer med en skyddsfaktor på 90 eller till och med 120, och det bästa är att de inte är fet anymore.There är ingen ursäkt för att inte använda dem.

3 Undvik solen exposure.Magazines och comercials främja idén att ha en "solkysst" hud är frisk och vackrare, men de gör det för att främja garvning produkter och procedures.You kan vara sexig och vacker även med en blek hud- titta till exempel på Dita von Teese.She'll har en stor hud även i hennes 50-talet främst eftersom hon undvek solexponering.
Den "solkysst" hud är bara en modefluga, är du villig att betala för det med din hud?

4 Använd solglasögon och en hatt; På detta sätt får du en lägre chans att depeloping "kråkfötter" rynkor nära ögonen.

5 Under din 20-talet börjar använda en nattkräm, och ett öga cream.Choose en nattkräm och en ögonkräm som passar din skin.You kan börja använda en anti-wrinkle cream i din 20's.Contrary den allmänna uppfattningen, det är inte för tidigt att använda en anti-wrinkle cream i mitten 20's.It bäst att använda en anti skrynkla grädde innan rynkorna börjar dyka upp, efter att det kommer att vara för sent.

6 Aldrig gå till vila innan du tar bort din makeup, även är en "mineral" makeup.Use kosmetiska masker från tid till annan, hitta en bra kosmetolog och gå till sitt kontor varje månad för en ansiktsmassage och en kosmetisk treatment.If du är på en stram budget, laga din egen masker och tillämpa dem regelbundet.

7 I din 30-talet, bör du börja en mer intensiv hudvård routine.Start med dyrare (och bättre) hudvårdsprodukter-så mycket som din budget allows.Get tillräckligt med sömn och glömma sena utekvällar.

8 * Rök inte! Rökning kommer att göra din hud verkar åtminstone 10 år older.Also undvika passiv rökning.


  

Kommentar