Hur man Markera håret med en kam

February 2

Hur man Markera håret med en kam


Letar du efter en enkel men subtilt sätt att ändra ditt utseende? Highligting du hår är precis som att lägga till en touch av gnistan till ditt hår. Tänk på vad en Scan är först. Om du skulle markera varje mening på en sida det inte riktigt lyfta du kan inte snabbt blick och hitta referens du letade efter. Hår markering är inte annorlunda. Vi vill skapa snabbreferenspunkter som framhäver rörelse håret eller skapa intressanta referenspunkter till den övergripande stilen. Denna artikel kommer att ge dig ett enkelt sätt att skapa dessa höjdpunkter.

Instruktioner

1 För att skapa kam höjdpunkter, måste vi först börja med torrt hår och har vår blekning blandas till en tjock nästan pastaliknande beständighet. Börja genom sektione toppen av huvudet med hjälp av en diagonal linje från mitten av pannan mot baksidan av huvudet. Clip detta hår på hjässan, och samtidigt låta håret under avsnittet hänga ned.

2 "Charge" kammen med produkten med hjälp av färgborste, och skrapa bort överflödig produkt på sidan av skålen. Det bör finnas blekning kvar i mellan tänderna hos kammen men inte så mycket att blekning är "täckt" upp över kammen.

3 på håret som hänger ner plocka upp slumpmässiga liten triangel typ sektioner. Dessa bör inte vara bredare än 1/4 tum och inte tjockare än 1/4 tum. Nyp slutet av håret och håll rakt ut från huvudet med måttlig spänning.

4 Håll kammen i andra handen, börja vid midshaft av håret genom att lägga kam nästan platt mot det avsnitt som hålls ut och försiktigt rake kammen mot fingrarna i ändarna. Var noga med att inte kamma håret helt med tänderna på kammen utan snarare mer av en kratta rörelse.

5 När du når fingrarna stannar och flytta plats kammen mer mot hårbotten och kratta till där du startade i steg 4. Du behöver inte kratta kammen ner till fingrarna på denna punkt, detta kommer bara ta bort blekning du redan har på håret.

6 Fortsätt att göra steg 3 och 4 runt den nedre delen av håret. Dessa bör vara slumpmässiga bitar och inte varje hårstrå. Kom ihåg att vi skapar intressanta referenspunkter inte en total blonda.

7 När detta är gjort med botten, släpper hår på toppen. Oroa dig inte om håret kommer i kontakt med håret tidigare färgade ... det är därför blekning måste blandas till en mycket pastaliknande konsistens.

8 Vid denna punkt följa steg 2 till 4 men på toppen av huvudet. Kom ihåg att använda slumpmässiga små 1/4 tum sektioner i bredd och tjocklek och se till att de delar av håret är inte alldeles intill varandra.

9 När du är klar, låt bearbeta under rekommenderad tid. Skölj håret, schampo, skick och föna till önskad stil.

Tips

  • produktmix till en tjock pasta beständighet
  • hål kam nästan platt mot den del av håret
  • rake börjar vid mitten av axeln av sektionen
  • foliering kam fungerar bra, kan du använda metall eller plast förlängning av kam för att dra ut de avsnitt du vill markera
  • Tillåter inte att produkten var alltför rinnande
  • Använd inte värme. Detta kommer att leda till blekning blir rinnande.
  • Noga med att inte använda tänderna på kammen att kamma håret.

  

Kommentar