Motell i närheten av New Haven, Vermont

September 7

New Haven är en plats att förundras i den vackra bladverk och njuta av naturen, men vad du inte hittar här är generiska kedjan Motell. Titta i stället för land Värdshus och motell med individuell charm och stil. New Haven har inga motell egna, men du hittar flera alternativ i det omgivande området, alla inom en 30 minuters bilresa.

Middlebury Inn

Middlebury Inn ligger i college stad med samma namn, nio miles söder om New Haven. 1827 Inn erbjuder 70 rum och kommer med en egen restaurang, gammaldags hiss, pub med storbilds-TV och utrymme för affärs- eller privata tillställningar. Tre kvaliteter av rummen är traditionellt stil men kommer med de vanliga moderna bekvämligheter, plus badrockar. Campus ligger inom gångavstånd och Motellet plats på US Route 7 fungerar som en knutpunkt för utforskning av området. Din vistelse på Middlebury Inn ger dig tillgång till en närliggande sportcenter och pool. Husdjur är tillåtna i annexet.

Middlebury Inn

14 Court Sq.

Middlebury, VT 05753

802-388-4961

middleburyinn.com

Greystone Motel

Greystone Motel ligger också på US Route 7, två miles söder om Middlebury. Denna lilla motell erbjuder 10 rökfria rum, utrustade med kylskåp. Inga husdjur är tillåtna. Motellet vänder sig till långtids besökare med säsongens priser, plus det erbjuder företagspriser. Ett delat rum ger turist informationsbroschyrer, gratis kaffe och bekväma stolar, och en gratis kontinental frukost serveras varje morgon. Du hittar också snabbmat, en diner och en kinesisk restaurang inom gångavstånd.

Greystone Motel

Box 1395 Rte. 7 South

Middlebury, VT 05753

802-388-4935

greystonemotel.net

Chipman Inn

Du hittar Chipman Inn i Ripton, 30 minuter söder om New Haven. Priserna på detta gästgiveri inkluderar en kokta frukost. Det finns inga restauranger i Ripton, men om du kör tre miles västerut mot Middlebury hittar du diners och delikatessbutiker i utkanten av staden, och Restaurangägarna kan göra rekommendationer. Den lilla inn erbjuder åtta rum inredda med antikviteter, och alla utom den enda svit är luftkonditionerade. Flera delade rum, inklusive en lounge med egen bar, TV-rum och läsrum, står till ditt förfogande. Om du är allergisk mot katter, men detta är förmodligen inte din plats, eftersom Motellet katten är känd för att dela din soffa. Den lantlig miljö av Chipman Inn sätter du nära till vandringsleder och Green Mountain National Forest.

Den Chipman Inn

Rte. 125

Ripton, VT 05766

802-388-2390

chipmaninn.com


  

Kommentar