Hur man väljer den bästa Ögonskugga färg för dina ögon

September 6

Hur man väljer den bästa Ögonskugga färg för dina ögon


Välja den bästa ögonskugga färg för dina ögon kommer att öka dem oerhört. Ögonmakeup är en av den viktigaste delen i hela utseendet. Dina ögon är den första funktionen som många människor märker när först träffa dig. Kraften i makeup kommer att göra dem stå ut och imponera vem du möter för första gången. Denna artikel undersöker olika ögonskugga färg och som var och en är lämplig för dina ögon.

Instruktioner

1 Plocka en lämplig ögonskugga färg beror på din ögonfärg och hudfärg. Kontrastfärger för ögonskuggor kommer att göra dina ögon sticker ut mer.

2 För blå ögon, kommer varma bruna och persikor göra dina ögon sticker ut. Brown är kontrastfärg blå och kommer att ge ut den blå i ögonen. Du bör hålla sig borta från blå ögonskugga. En häftig ros färgad ögonskugga kommer att komplettera dina ögon fint.

3 För grå ögon, coola bruna och häftiga lila tenderar att se det bästa med dina ögon. Coola färger matchar grå ögon eftersom grått är en cool färg.

4 För grön / bruna ögon, bör du försöka varm orangebrun ögonskugga färg. Det kommer att göra dina ögon sticker ut. Grön / nötbruna ögon är jord tonen ögon, prova violett eller lila färger också.

5 För bruna ögon, kan du nästan komma undan med någon färg.

6 Var försiktig med någon nyans av grönt ögonskugga färg. Om det inte är gjort rätt, kommer du att se mycket onaturligt. Den nyans av grönt är viktigt också. Ljusa greener tenderar att se onaturligt medan mörkgröna gör dina ögonlock ser smutsig. Lämna den här färgen för fack makeup artist.

7 Var försiktig med rosa, tenderar det att göra ögon ser mer svullet. Rosa ögonskuggor är för människor som har djupt liggande ögon. I själva verket, om du vill ta dina ögon framåt, är rosa den bästa färgen för att göra jobbet.

8 Om du har ljusare hud, bära ljusare färger. För mörkare hud, använd mörkare färger.

9 Använd bruna ögonskuggor för en mer naturlig look. Det kommer att förstora dina ögon eftersom det är en naturlig färg för skuggor. Det är också bra för arbete eftersom det är mycket subtil.

10 bästa makeup varumärke som har en mängd olika ögonskugga färg för att välja från är MAC. Deras skugga apparater har så många färger som om du kan tänka på en, de förmodligen har det. En annan sak om Mac ögonskuggor är att det måste färga huden effektivt vilket gör makeup lätt för dig.


  

Kommentar