Educational Tours i Grekland

November 14

Educational Tours i Grekland


Turer i Grekland kan funktionen imponerande sevärdheter som Parthenon eller Athenas tempel, men en turné kan vara mycket mer tillfredsställande om du lär dig något på vägen. Pedagogiska turer i Grekland kan hjälpa dig att gräva djupare i grekisk historia, mytologi och kultur.

EF Educational Tours

EF Educational Tours bjuder in elever och lärare att utforska världen utanför klassrummet utan att lämna lärande bakom. Grekland kommer till liv genom Grecian Odyssey Tour, som leds av EF Tour styrelseledamöter och lärare, tillsammans med licensierade guider som ger djupgående fakta om varje område besökte. Nio till 12 resdagar inkluderar grekiska utbildningshöjdpunkter som historien om Zeus tempel, artefakter inom olympiska Museum och en valfri kust kryssning längs Aten. Andra alternativ är att lägga Italien, Turkiet och Spanien till resplanen. Lärare och kaperoner reser gratis.

EF Educational Tours
1 Utbildning Street
Cambridge, MA 02141
877-205-9909
eftours.com

Global Travel Educational

Global Travel Educational strävar efter att erbjuda sina kunder med säkra och prisvärda pedagogiska turer i Grekland. Välj bland turer som sträcker sig från mindre än 10 dagar till över en månad i längd. Båtluffa i Medelhavet, besöker Hellas och Kreta eller ta 15 dagar klassiska turné i Grekland, som börjar och slutar i Aten. Resenärer och studenter upptäcka innebörden grekiska monument, tur religiösa och politiska platser såsom Delos och besöka arkeologiska museer att upptäcka den lokala historien.

Global Travel Educational
2148-20800 Westminster Highway
Richmond, BC V6V 2W3
kanada
800-665-3998
globaleducationaltravel.com

Educational Tours & Cruises

Erbjuder 10 to 17-dagars turer i Grekland, Educational Tours & Cruises har en mängd olika resor, var och en fokuserar på olika aspekter av landet. Prova konstrunda, som inte bara omfattar lokal konsthistoria men ger dig chansen att arbeta på din konst med en målning instruktör på ön Santorini. Eller ta en vandringstur i Mount Olympos, Mount Pelion och grekiska öar som Meteora och Delphi. Föreläsare och guider ger en unik grekiska kulturupplevelse.

Educational Tours & Cruises
4321 Lakemore Drive
Wilmington, NC 28405
800-275-4109
ed-tours.com

Sporaderna Tours

Sporaderna Tours studieresor till Grekland är alla leds av Dick Caldwell, en pensionerad professor vars pedagogiska kompetens kretsar kring Medelhavet historia, kultur och litteratur. Från museer till arkeologiska utgrävningar till dolda byar och öar, ger denna turné en otrolig inside view of Greece. Turen priset ingår alla transporter, logi, mat och service. Du kan också starta och stoppa tur någon dag önskar du medan den är igång, och helt enkelt betala för de dagar du deltar.

Sporaderna Tours
13101 Laurinda Way
Santa Ana, CA 92705
714-744-9188
sporadestours.com


  

Kommentar