Hur man överlever Camping på Coachella Festival

November 17

Varje år över 60.000 människor reser till Indio, Kalifornien för att njuta av tre dagar med musik, innovativa konstprojekt på Coachella Valley Music and Arts Festival. Många av dessa besökare läger på festivalområdet för hela festivalen. Följ dessa steg för att göra din camping erfarenhet njutbart.

Instruktioner

1 Packa bara vad du behöver. Du kommer att behöva bära alla dina bagage genom en lång rad och över fälten polo, så att du inte vill bli belastas av onödiga saker som du inte ens har tid att använda.

2 Packa ett tält som uppfyller 7 av 7 fot per person krav. Om du har mer än en person, ta en större tält och lite skugga.

3 Se till att du har bra vägbeskrivning till festivalen. Att gå vilse på vägen kommer att sätta en dålig ton.

4 Fyll åtminstone en svalare full av vatten, juice och icke-färskvaramatpunkter. Den närmaste butiken till Camping är nästan två miles away och du kommer inte vill flytta bilen när du har parkerat.

5 Anländer till festivalen åtminstone en timme innan camping planeras att öppna dagen innan festivalen. Detta gör att du inte behöver vänta i en lång rad i skriande, oförsonliga Coachella solen.

6 Välj ett tält nära en av de mobila duschar placerade längs omkretsen. Detta kommer att ge dig en fördel av att vara först i kön samt vara nära sänkor för hela festivalen.

7 Ta en dusch så snart som möjligt efter ankomsten. De kan stängas av i tidigt på kvällen och det kommer att bli en lång rad av den tidiga morgonen den första dagen.

8 Somna lättklädda. Använd en filt eller sovsäck för värme, så det blir mycket kallt på natten. Men värmer upp snabbt och du kommer att vilja kasta bort filten så snart solen går upp.

9 Få upp ganska tidigt. Sova för sent i din varma tält kan leda till värmeslag.

10 Plocka upp tomma vattenflaskor under festivalen. Det är inte tillåtet att ta någon mat eller vatten i till festivalen från lägret. Tio tomma flaskor kan bytas ut mot en fri ny flaska vatten som en del av Coachella Festival initiativ återvinning.

Tips

  • Personlig nyans kommer att vara din bästa vän under din tid på en campingplats. Det finns inga träd i området camping och tält kommer att vara kvävande och fuktigt med 7 på morgonen.
  • Använd torris i din svalare eftersom det varar mycket längre och regelbunden is är mycket dyrt på campingens lanthandel.
  • Det bästa sättet att samla in tomma vattenflaskor är att hänga tillbaka efter utgången av en uppsättning och samla flaskor kvar på marken.
  • Undvik placeras nära portabla toaletter. Genom den andra dagen dessa kommer att lukta äckligt, trots den ansvariga tömning av Coachella Festival ledning.

  

Kommentar