Hur man bevarar kött

March 21

Att veta hur man bevarar ditt kött kan göra laga mat en mycket enklare och leda till mindre tid i affären. Mänskligheten har varit att hitta kreativa sätt att bevara kött i århundraden och många av dem har bra punkter och begränsningar.

Instruktioner

1 Store kött i frysen. Om du planerar att använda den inom en vecka kan du lämna köttet i sin originalförpackning. Annars, se till att packa om den i aluminiumfolie eller plastfolie. Före frysning, trimma bort överflödigt fett och skölj väl.

2 Strö salt i ditt kött. Bara ta köttet och skär den i block. Därefter gnugga grovt salt i varje block och packa dem i en tunna eller fat. Fyll i utrymmena mellan block med salt för bästa bevarande.

3 Pickle ditt kött. Lagring i ättika eller en annan sur lösning kommer att förhindra bakterier och bevara kött under en lång tid. Detta görs genom att först marine köttet i saltlake eller vinäger, sedan lagra den under en lång tid i samma lösning. Örter och kryddor tillsätts ofta för smak.

4 Rök köttet du får medan jakt eller camping. Förbered en brand i ett slutet utrymme för att fånga röken. Denna brand bör producera en hel del rök snarare än eld. Skär köttet tunt och drapera den över ett rack. Rökt natten på detta sätt, kommer kött håller ungefär en vecka.

5 Torka kött. Jerky och andra torkade och förpackade kött har länge varit en amerikansk häftklammer, och torkat kött är lätt att göra på egen hand. skurits köttet i strimlor och trimma bort fettet. Därefter marinera den och torka med låg temperatur. Detta kommer att bevara kött i veckor om det görs på rätt sätt.

Tips

  • Tvätta alltid händerna och sterilisera alla redskap eller utrustning som kommer i kontakt med rått kött.

  

Kommentar