Matlagning med Electric Rökare

October 18

Komma igång med Electric Rökare

Det finns många typer av elektriska rökare att välja mellan. Efter att ha köpt din elektriska rökare och studera anvisningarna tillhandahålls, ska du säsongen. Krydda din nya rökare är så enkelt som att bara bränna några kokkärl av trä, utan någon mat i huvudkammaren. Detta kommer att ge dig en känsla för hur mycket rök som kommer att produceras. Det kommer också att ge en rökig smak i huvudkammaren. Rökaren, när nya, kan ha att "nya lukten." Krydda den med rök kommer att bidra till rätta det. Du är nu redo att börja röka.

Olika typer av rökning Metoder

Beroende på vad du väljer att röka i din elektriska rökare kommer att avgöra den rätta rökning teknik. Rökning är uppdelat i två grundläggande metoder: kalla eller varma. Temperatur i en elektrisk rökare kan variera från den omgivande temperaturen till cirka 250 F grader. Uppdelningen mellan kall och varm rök är 120 grader. Förstå att 120 F och nedan är kall och allt 120 F och ovan är varm. Kallrökning är bäst lämpad för att ge smak av rök till fisk, ost och andra livsmedel som inte kräver intensiva mängder värme. Det sparar också tid eftersom du kan helt enkelt vill lägga till en antydan av rök smak och sedan avsluta det i en ugn för att spara tid. Varmrökning används när du röker större köttbitar eller fisk som måste kokas hela vägen igenom. Längre tidsperioder erfordras. Elektriska rökare har gjort den här typen av rökning mycket lättare på grund av högre värmenivåer och stabilare temperaturer.

Träslag Smoke Foods

Det finns många olika produkter som finns för att stimulera din elektriska rökare med. Beroende på märke och modell, kommer detta att diktera vad du använder. Lövträd är bäst för rökning alla typer av livsmedel. Använd aldrig någon typ av mjuk wood-- detta kommer att ge en bitter smak på maten. Hickory och mesquite är mycket vanliga liksom alla trä från ett fruktträd som apelsiner och äpplen. Trävaror varierar i formen. Några kommer i pellets, sågspån flis eller spån. Läs köranvisningar och välja rätt typ för din rökare. De flesta bokhandlar eller ditt lokala bibliotek kommer att ha en stor mängd böcker att guida dig på din resa i en värld av rökning mat och elektrisk rökare gör processen mycket enklare.


  

Kommentar