Hur man rakar sexiga ben

April 11

Hur man rakar sexiga ben


Oavsett hur välväxt och tonas benen är, kommer de inte vara sexig om de omfattas i håret. Sexiga ben har slät, hårlös hud. Det finns många sätt att ta bort hår från benen, men rakning är den vanligaste, enklaste och snabbaste val. Läs vidare för att lära mer.

Instruktioner

1 Köp raklödder och en rakkniv från apotek. De flesta rakkrämer är jämförbara, men väljer en kvalitet rakkniv med flera blad, åtminstone en fuktremsa och en lätt att hålla handtaget. Billiga rakhyvlar är mer benägna att nick din hud när du rakar.

2 Sitt eller stå i ett varmt bad eller dusch i flera minuter innan du börjar raka. Det varma vattnet kommer att hjälpa mjuka upp och lossa hår på benen.

3 Tvätta benen med tvål innan du börjar rakningen. Detta kommer att bidra till att förhindra infektion om du råkar skära sig själv medan rakning.

4 Prop ena benet upp på sidan av badkaret eller i ett annat område så att du kan nå benet lättare. Försök att hålla benet ur vattnet när du rakar.

5 Squeeze rakkräm i handen och löddra området på benet som du vill raka. Ju mer hår du tar bort sexigare benet kommer att se ut, så att inte sluta förrän du når höften.

6 Placera rakhyveln platt mot huden längst ned i benet. Dra sakta upp mot knäet, upprätthålla jämnt tryck och kontakt hela stroke. Du behöver inte trycka rakhyveln ner mycket hårt, eftersom bladen kommer att göra det mesta av arbetet.

7 Skölj håret och raklödder utanför bladet när du är klar varje slag.

8 Fortsätt att raka hela benet i samma riktning. Rakning mot hårväxt kommer att ge dig den närmaste rakningen - målet för sexiga letar ben.

9 Skölj ben när du är klar rakning.

10 Upprepa steg 3 till 9 för det motsatta benet.

11 Pat ben torka med en ren handduk. Hud är känslig efter rakning, och gnugga dem med handduken kan orsaka irritation.

12 fukta ben med en bra lotion eller kräm efter rakning. Rakning exfoliates huden och orsakar torrhet. De snyggaste benen har frisk, fuktig hud.

Tips

  • Byt knivar på rakhyvlar ofta och bara använda engångsrakhyvlar 2 eller 3 gånger. Vassa knivar krävs för en nära rakning och är säkrare än slöa knivar.
  • Släng rakhyvlar som har mögel eller bakterier som växer på dem. Om du ska skära dig med en sådan rakhyvel, kan du få en otäck infektion.
  • Var försiktig när du rakar runt knä- och ankelområdena, eftersom dessa fogar är oregelbundet formade och benägna att hack.
  • Dot skärsår med en liten bit av toalettpapper för att stävja blödningen. Glöm inte att ta bort den innan du går ut - toaletten tapetserade ben är inte sexigt.

  

Kommentar