Hur man gör torkad frukt Trail Mix

April 10

Hur man gör torkad frukt Trail Mix


Torkad frukt och nötter trail mix är en stor energi mellanmål för tid på spåret, i klassrummet, efter skolan eller före en stor match. Gör din egen spår blanda hemma - i stället för att köpa den i butiken - gör det möjligt att anpassa den till din smak, liksom kontrollerar sockerhalten och salt. Lägga torkade frukter är ett bra sätt att införliva naturliga sockerarter, och dehydratisering egna frukter är både relativt enkel och billigare än att köpa frukt som redan har torkat. Men är nödvändig för att korrekt torka frukter en dehydrator.

Instruktioner

1 Samla frukter för blandningen. Du kan använda någon typ av frukt du vill, inklusive bananer, persikor, mango, plommon, aprikoser, äpplen, ananas, kokosnötter och någon annan frukt du har på handen. All frukt torkar i olika takt beroende på storlek och flytande innehåll, så vissa frukter kan torkar snabbare än andra.

2 Tvätta frukten noga och hacka i nickel- eller kvartsstora bitar. Frukten krymper till en snacking lämplig storlek för trail mix när det har varit uttorkad. Varierar storleken på de fruktbitarna så det finns en mängd olika struktur i trail mix.

3 Ställ in din dehydrator. Om modellen inte har en inbyggd termometer, placera en godis eller stektermometer på nedre facket om det har mer än en. Ta bort brickorna från dehydrator och sprida frukterna i en jämnt lager. Om dina brickor har en mycket stort rutnät, placera rena cheesecloth över den för att hålla de mindre bitar av frukt från att falla igenom. Placera brickorna tillbaka i dehydrator.

4 Koppla in och värma dehydrator upp till 140 grader Fahrenheit. Kontrollera termometern regelbundet för att säkerställa att temperaturen inte når över 140 för att förhindra frukten från att brinna.

5 Kontrollera frukten varje timme eller så för att bestämma nivån av torrhet. Om torkning flera frukter samtidigt kommer en del att ske före andra. Håll frukterna i dehydrator för sex till 16 timmar, ta bort frukt sorter individuellt som de torkar. Inte över torka frukten som den kan bränna. Till testet för torrhet, ta bort en bit och låt svalna. Bananer torka hårt, men de flesta andra frukter torka till en konsistens som sega godis och håller sina former tydligt. Placera frukten på en pappershandduk för att se om någon vätska kvar.

6 Placera frukter på ett ställ eller ren handduk på disken för att svalna. När cool, placera i en stor skål och lägga till ytterligare ingredienser för att slutföra trail mix. När uttorkning ger två koppar frukt, blanda ungefär två koppar blandade nötter, en kopp miniatyr pretzels eller kex, en fjärdedel av en kopp frön (t.ex. solrosfrön) och en halv kopp små choklad. Blanda ihop och lagra i en lockförsedd behållare eller återförslutningsbar påse.

Tips

  • Vid montering av resten av ingredienserna blandas med frukt, kreativ. I stället för att bara använda jordnötter, blanda i några mandlar, valnötter, cashewnötter, paranötter eller skalade pistagenötter. För choklad, använda M & M: s, choklad, chips, choklad täckta russin eller jordnötssmör chips.

  

Kommentar