Hur man klär sig som Pippi Långstrump för Halloween

May 17

Det är Halloween tid igen! Det är dags att klä upp i kostym och gå på fest eller gå bus eller godis. Att köpa en ny Halloween kostym varje år kan kosta en hel del pengar och lägga upp snabbt. Om du vill ha en söt kostym, men inte vill tillbringa en hel del pengar, är Pippi Långstrump kostym vad du letar efter. Du kan enkelt hitta de tillbehör, oavsett om det är i din garderob eller din lokala sparsamhet butik. Här är några tips om hur man klär sig som Pippi Långstrump för Halloween.

Instruktioner

1 Använd en blå, knälång klänning med remmar. Om du inte kan hitta en jeansklänning med remmar, leta efter en khaki-färgad klänning med remmar eller ett par jeansshorts. Lägg fläckar i stället för fickor för att ge klänningen mer Pippi-liknande karaktär.

2 Använd en långärmad tröja. Välj en skjorta som har röda och vita ränder. Du ska bära skjortan under klänning eller med shorts.

3 Använd ett par randiga strumpbyxor eller knähöga strumpor. Du kan välja mellan matchande eller omaka strumpor. För omaka strumpor, väljer rött och grönt eller rött och blått. De inkompatibla strumpor kan antingen vara enfärgad eller färger med vita ränder. I stället för den inkompatibla utseende, kan du gå för att matcha strumpor eller strumpbyxor. Dessa kan också vara enfärgad eller randig.

4 Ha ett par gamla, slitna skor. Om skorna visar en hel del slitage, desto bättre kommer de att gå med kostym. Välj skor som har skosnören eller spännen. Undvik sandaler eller andra öppen tå skor.

5 Fäst håret. Om du inte har rött hår, kan du överväga att dö det rött för denna dräkt. Om du inte vill att färga håret, kan du välja en röd peruk. Du hittar peruk på din lokala kostym butik. Fläta håret i två flätor, en på vardera sidan av huvudet. Ta tråd hängare och räta ut. Klipp det kort nog att passa in i flätan, vilket flätan att stå upp på sidan. Undvik tråd stickning av flätan.

6 Accessorize din kostym. Ta en brunfärgad Kohl eyeliner penna och fyll ditt ansikte med prickar, som representerar fräknar. Bära en blå scarf om du har en. Om du har en uppstoppad apa, bär den med dig.

Tips

  • Om du inte har rött hår, anser dör det röda eller bär en röd peruk.
  • Om du är bus eller godis, inte välja skor bara för att de går bra med din kostym. Använd skor som går med kostym och är bekväma att gå runt i.

  

Kommentar