Vad gör en Budgie s holk se ut?

February 13

Vad gör en Budgie s holk se ut?


Både i det vilda och i fångenskap, undulater som lite privatliv när de häckar. För ett husdjur undulat, innebär detta vanligtvis tar skydd i en holk. Även om du inte tänker på avsikt avel undulater, vilket ger dem en holk kan förhindra improviserade bon bildas i mindre bekväma platser när de tillbringar tid utanför buren, så ge dina fåglar en plats att gömma ut om de så önskar.

Holk Exteriör

Den holk är en särskilt vanlig ser trälåda som du fäster dina undulater "bur. En liten öppning i buren kan dina undulater att komma och gå in och ut ur lådan, som har en liten ingångspunkt precis tillräckligt stor för dina fåglar att shimmy igenom. Även om det kan tyckas rudimentär på utsidan, boxen behöver inte vara speciellt prydd att locka dina fåglar - de kommer antingen välja att gå in eller inte, men hur som helst, de vet vad de ska göra med den.

Lådans

Insidan av holk är något mer dekorerad än utsidan. Normalt har en holk en konkav kvarter inne - dina fåglar använder detta som själva boet, och lägga ägg i den. För att skydda äggen, kan du linje konkava blocket med vita tall spån från sällskapsdjur leverans butik. Detta efterliknar foder som en undulat skulle samlas i det vilda.

vild Nesting

Fågelholkar är utformade för att efterlikna den typ av häckande miljö undulater finner tilltalande i det vilda. I sitt hemland Australien, kvinnliga undulater söka och bestämma var de kommer att bo. Dessa häckande fläckar är typiskt i naturliga håligheter, antingen i träd, stockar eller konstgjorda föremål som trästaket. Vilda undulater samla mjukt material till linje boet, och där för att lägga sina ägg - ungefär som den vita tall spån du använder i en holk.

Utan Box

Holken tjänar ett viktigt syfte för dina undulater, eftersom medan de föredrar att använda en, om de inte har den möjligheten, kommer de att hitta ett alternativ. Till exempel kan du märka din undulat slet upp papper på botten av sin bur i ett försök att bilda en improviserad, mjuk boplats. Om den lämnas obevakad utanför buren, kan hon lägga sina ägg i en diskret plats hon kan hitta, som bakom eller på möbler.


  

Kommentar