Hur man sparar pengar på en Maui semester

February 8

Hur man sparar pengar på en Maui semester


Maui är en perfekt semester plats. Allt som krävs är en resa till öarna och du aldrig vill lämna. Det enda problemet med Maui är det är så jäkla dyrt! När du har varit på Maui ett par gånger, men lär dig att det finns sätt att spara pengar på inte så viktiga saker så att du kan spendera mer pengar på saker du verkligen vill göra. När allt kommer omkring, vill du inte att få slut på pengar i paradiset!

Instruktioner

1 Bo utanför turistområdena. Ställen att bo i Wailea, Kaanapali, Lahaina och Kihei kan vara långt dyrare än platser som är 10 till 20 minuter. Grann städer är ofta lika trevlig - till exempel, är Honokowai rätt nära Kaanapali och har massor av lägenheter och hotell att bo i Du sparar pengar samtidigt som fortfarande är i ett trevligt område. (Och de flesta av condos är havet!) .

2 Bo i en lägenhet i stället för ett hotell. Du kommer att frestas att få ett billigt hotellrum om du försöker att spara pengar, men att äta ut hela tiden kommer att dränera det pengar du sparat mycket snabbt. Med ingen mikrovågsugn eller kylskåp, är din mat alternativ begränsas på ett hotell. Att kunna äta havregrynsgröt till frukost eller en smörgås till lunch kan du spara minst $ 50 per person för en vecka i Maui. Enkelt uttryckt, spendera lite mer för att bo i en lägenhet och du kommer att göra upp kostnaden för vad du sparar på mat!

3 Handla i livsmedelsbutiker där lokalbefolkningen lever. Precis som hotell och lägenheter, livsmedelsbutiker vandra upp sina priser i turistorter. Res till en nära stad som är mer lokala orienterade och mindre turistiska och du kommer att spara pengar på mat (om du inte har märkt, är maten den dyraste delen av Maui!). .

4 Ät på de lokala ma och pa affärer, inte bara de kända restauranger. Det finns många bra restauranger i Maui, särskilt i Lahaina: Cheeseburger in Paradise, Kimo och Longhi s. Vanligtvis när du semester i Maui, det är de platser du vill äta på .. Maui Tacos är en du har fått prova - billig mexikansk mat med burritos storleken på huvudet, och smaken är häpnadsväckande. Var inte rädd för att kolla in de billigare lokala fläckar (det finns också en stor BBQ och spett plats i Napili, West Maui, strax utanför den huvudsakliga motorvägen).

5 Leta efter aktivitetspaket i förväg eller leta efter kiosker som säljer dem. Ditt hotell eller lägenhet kommer att vara mer än glada att ställa in aktiviteter för dig, men du kan säkert hitta dem billigare någon annanstans. Boss Frog är ett stort företag att gå igenom - de har oftast special på deras hemsida, och de har massor av snorkel redskap också. När du är i Lahaina, leta efter kiosker på de viktigaste strip försäljningspaket. Du kan hitta några bra erbjudanden på resor till Molokai, parasailing och andra båtturer.

Tips

  • När du är osäker, fråga lokalbefolkningen hur de sparar pengar på ön!

  

Kommentar