Hur man knyter Kycklingar upp för matlagning

April 3

Hur man knyter Kycklingar upp för matlagning


Binda upp eller tross, en kyckling innan tillagning gör kyckling att tillagas jämnt och förhindrar att köttet från att torka ut. Det finns flera sätt att knyta en kyckling. En enkel knyta samman av benen med kaviteten fylld med lök, citroner och örter är en enkel metod för de flesta början hem kockar. En mer traditionell tross innebär att man använder grillspett och sofistikerade kopplingsförbehåll.

Instruktioner

1 Tvätta hela kroppen av kycklingen, inklusive inuti kaviteten. Placera kycklingen med bröstsidan uppåt och ben pekar mot dig på en ren kyckling styrelse.

2 Tuck vingspetsarna ner och under kycklingen. Tipsen kommer att peka mot kycklingbröst hålighet. Hugg vingspetsarna gör kycklingen att sitta plant i långpanna och hindrar vingarna från förbränning.

3 Fyll kycklingen med fyllningen. Använd en spett till stift upp kavitetsöppningen under benen. Detta kommer att förhindra fyllningen från att läcka ut när den expanderar under tillagning. Behöver inte helt stänga kaviteten.

4 Klipp en bit slaktare slingrar tillräckligt länge för att knyta runt längden av kycklingen två gånger. Det är alltid säkrare att ha för mycket garn än inte tillräckligt.

5 Placera mitten av garn under kycklingklubbor och sätta upp på utsidan av trumpinnar. Korsa garn, sedan föra ner mellan kycklingklubbor. Dra garnändarna på de yttre sidorna av kyckling. Dra garn tätt så att benen dra ihop. Knyt en knut under benen för att hålla garn och ben på plats.

6 Dra garnet till ryggen mellan benen och låren. Vänd kycklingen över så att bröstet är nere. Dra garnändarna från båda sidor av kycklingen ned till halsen stöta. Knyt garn i en liten rosett i halsen påbörjad. Klipp bort överflödig garn och tillbaka kycklingen till bröstet uppåt läge.

Tips

  • Tvätta styrelsen och händerna helt när du har slutfört tross.

  

Kommentar