Hur som värd för en Couch Surfer

April 22

Värd en soffa surfare är spännande och äventyrligt. Det kan också vara lite obehagligt om du inte gallra kandidaterna väl. Innan du sätter igång, här är några enkla regler för att välja och hosting den perfekta surfare så att du kan både dra nytta av denna givande erfarenhet.

Instruktioner

1 Ställ upp en profil. Om du inte redan har gjort det, gå till Couch Surfing webbplats och låta folk veta om dig. Den viktigaste informationen för att inkludera är din plats, typ av sovutrymmen eller "soffa" du har till förfogande, samt en gräns för hur länge en surfare kan stanna.

2 Lär känna din surfare. Du ska trivas att låta den här personen i ditt hem så alltid ställa frågor att ta reda på vilka de är. Om de är pålitliga, bör de inte har några problem med att ge dig information om var de bor och vad de gör.

3 Bekräfta datum du är tillgänglig. Din surfare kommer sannolikt att vara flexibel och kan planera sin resa runt värdens schema. När datum bekräftas emellertid hålla sig till dem av artighet eftersom din surfare inte kan ändra sin flygning eller buss schema.

4 Få dem att känna sig välkomna. Ditt primära syfte som en värd är att ge din soffa surfare med en plats att sova. Men om du upptäcker att du trivs och har tid och lust att fungera som en guide, din surfare kan uppskatta dig för det.

5 Utbyta information. När det är dags för din surfare att lämna, vara noga med att bekräfta sin kontaktinformation. På så sätt kan du ge feedback till varandra på Couch Surfing hemsida; låta andra användare vet att du är både pålitlig.

Tips

  • I din profil, kom ihåg att inkludera en bild. Precis som du, surfare vill känna sig säkra under denna erfarenhet denna enkla gest hjälper till att visa dem att de kan lita på dig.
  • Aldrig känner sig skyldig att erbjuda din surfare en nyckel till ditt hem. Om du förser dem med en, be om något i utbyte; såsom ett ID-kort eller pass.
  • Couch Surfing webbplats är inte en dating service. Om en någon kontaktar dig för felaktiga grunder, kontakta webbplatsen direkt så att de kan lösa det här problemet.

  

Kommentar