Hur man gör hundkläder eller hund Skor

August 3

Hur man gör hundkläder eller hund Skor


Kläder och skor är inte bara för människor. Hundar kan bära kläder och skor som matchar deras personlighet samt deras ägare. Hitta rätt kläder kan vara svårt. Kläder och skor kanske inte alltid passa hunden eller de kanske inte tilltalar hundägaren känsla för stil. För att undvika detta problem, gör din hund hans egna kläder eller skor. Med lite kreativitet och tid, kan du göra din hund en outfit du kommer att vara stolt över.

Instruktioner

1 Bestäm vilken typ av kläder du vill att din hund att bära. Din hund kan bära bara om någon typ av kläder en människa kan bära såsom klänningar, shorts och rockar.

2 Mät din hunds kropp och fötter med ett måttband så att du vet hur många varv av material du behöver.

3 Köp saker som behövs för att göra din hunds kläder och skor som tyg, pärlor och paljetter. Dessa poster finns på din lokala hantverk butik. Kom ihåg att köpa ett mönster för att göra kläderna. Använd mätningar av din hund för att avgöra vilket mönster du behöver. Om du inte har en symaskin eller nål och tråd, måste du köpa dem också.

4 Klipp tyget i enlighet med din hunds mått och mönstret instruktioner.

5 Använd ett behov och tråd eller symaskin för att sy din hunds kläder eller skor. Det kommer att vara snabbare om du använder en symaskin.

6 Prova skor eller kläder på hunden för att se till att de passar. Om inte, gör de nödvändiga ändringarna så att de passar din hund. Du kan behöva lägga till mer material om de är för små eller du kommer att behöva ta bort en del av materialet, om de är för stora.

Tips

  • Mönster för en baby eller ett barn kommer att vara liten nog att passa de flesta hundar. Klipp inte tyget för liten ifall du måste göra ändringar senare. Det blir lättare att försöka göra kläder eller skor mindre snarare att större om det finns rätt mängd av tyg.
  • Se till att skorna inte stör din hund promenader eller han kan falla och skada sig själv.

  

Kommentar