Chipmunks eller ekorrar Funna i Kansas

March 22

Chipmunks eller ekorrar Funna i Kansas


Ekorrar och jordekorrar vanligen förväxlas med varandra. Båda tillhör ekorre familjen, och medan gänget är i allmänhet större än marken ekorrar, de är mindre än träd ekorrar. Kansas är hem till den östra jordekorre och sex ekorre arter.

östra jordekorre

Den östra jordekorre kännetecknas av svarta ränder i ansiktet, en platt svans med svart hår på toppen, fem svarta ränder längs ryggen och sidorna, en vitaktig buk och rödaktiga extremiteter. Mestadels finns idag i bostadsområden, östra jordekorre lever naturligt ek och hickory skogar och lever under jorden.

Assapan

Den assapan har en platt, fluffigt svans som står för hälften av sin längd av 9 inches som en vuxen. Den har relativt stora ögon kantade av svart päls. Även om det inte faktiskt flyga, har assapan mycket urskiljbara membran som förbinder fram- och bakbenen vid anklarna som gör det möjligt att glida genom luften.

grå ekorre

Den grå ekorren är uppkallad efter sin uniform färgade tillbaka. Svansen har en vit spets och huvudet och sidorna är en gulaktig brun. Grå ekorrar är ivrig uppfödare och fylla stadsområden. Vuxna kan nå 20 inches i längd.

rävekorre

Räven ekorre är rödaktig i färgen och kan växa till över 2 känsla i längd. Det är ett träd dweller och lever endast i kraftigt skogsområden. Liksom andra ekorre arter, nötter är den primära livsmedel av räv ekorrar.

Andra slipad ekorre arter som finns i Kansas

Tretton-fodrade och brokiga marken ekorrar är mycket små, ofta under 8 inches lång som vuxna. Dessa ekorre arter som finns i landsbygdsområden och namnges respektive för att skilja märken på ryggen. Spermophilus franklinii är en något större underjordisk invånare som sporadiskt fylls Kansas prärien.


  

Kommentar