Hur gör jag Utforma en skjorta online utan Minimum?

August 11

Hur gör jag Utforma en skjorta online utan Minimum?


Många människor komma med smarta idéer för en T-shirt, men vet inte var jag ska börja. Utforma T-shirts på nätet är enkel att använda webbaserade Design "labb" som tillåter nybörjare T-shirt designers att lägga till sin egen personliga stil på en skjorta alla inom webbläsarfönstret. T-shirts är anpassningsbara ner till färgen, text och teckningar. Online-företag erbjuder priser om enstaka eller upprepade tryckningar av anpassade T-shirts Skapat online med sina egenutvecklade designsystem, utan minsta beställnings.

Instruktioner

1 Hitta en webb T-shirt företag som specialiserat sig på anpassade T-shirt design med någon minsta beställnings nödvändigt. Två livskraftiga webb leverantörer som erbjuder i-browser konstruktions redaktörer är DesignAShirt.com och CustomInk.com.

2 Välj den produkt du vill redigera från fliken i webbläsarredigeraren. Välj "Byt Punkt" eller "Byt Produkt" för att välja produktens storlek och göra. Välj färg för skjorta från paletten i fönstret för val av produkt det.

3 Lägg till text till skjortan. Använd en kreativ slogan eller personifiera skjortan med ett namn eller referens. Välj önskad textfärg, typsnitt och storlek från paletten textredigering. Förhandsgranska texten på skjortan.

4 Lägg till bilder eller konstverk till skjortan. Ladda upp en fil från din disk följa förfarandet i i-webbläsaren redaktör. Re-storlek din konst efter hur stor den ska visas på den utskrivna t-shirt. Förhandsgranska konstverk på skjortan i webbläsarfönstret.

5 Lägg till alla andra element önskade t.ex. namn eller ClipArt om i webbläsarredigeraren så tillåter. Rotera skjortan och förhandsgranska fram och tillbaka för att se till att de framstår som önskas för den slutliga utskriften.

6 Köp skjortan genom att välja "Kassa" eller "köp ​​nu" alternativet. Under kvantitet, anger antalet skjortor önskade om mer än en. Ange den finansiella informationen och leveransinformation och slutföra beställningen.


  

Kommentar