Billiga hotell i Siesta Key, Florida

September 16

Stränder med finkornig vit sand stretch för miles på Siesta Key, som är en barriär ö utanför Floridas västkust. Upplev den avslappnade atmosfären av shopping i höft och funky butiker, eller greppa lunch på en uteservering. Året runt varma klimatet gör att engagera sig i utomhusaktiviteter möjligt praktiskt taget hela tiden. Ett populärt turistmål, flera hotell i området välkomna resenärer på en budget.

Crescent Towers

Crescent Towers erbjuder både stranden och poolen studiolägenheter. Fullt utrustad med äter i kök, öppna vardagsrum och bad, kommer enheten att känna sig som hemma. Välj studior har en vikvägg att separera sovande och vardagsrum. Kabel-TV, video och trådlöst internet lägga till fastighetens komfort och bekvämlighet. Hotellet har 300 fot privat strand samt en uppvärmd pool. Upplysta shuffleboards, en grill paviljong och solstolar och parasoller inbjuder dig att uppleva naturen. Livsmedelsbutiker, restauranger, en bank och det lokala postkontoret är på gångavstånd. Priserna startar från $ 130 per natt.

? Crescent Towers
1035 Seaside Circle?
Siesta Key, Florida 34242
? (941) 349-2100
crescenttowers.com

Aloha Kai Vacation Rentals

De fem tunnland Aloha Kai Vacation Rentals har 68 privata villor och lägenheter, och varje enhet har en parkeringsplats framför. Eftersom varje hem är individuellt ägda, är varje unik i inredning-men alla har vanliga komfortfunktioner. Köksredskap finns i fullt utrustade kök, medan sovrum och badrum är fyllda med sängkläder för din vistelse. Städservice finns också. Aloha Kai har den största uppvärmd utomhuspool på Siesta Key. Lounge vid poolen på den medföljande stolar, eller spela en omgång biljard eller bordtennis i blåsigt på plats gillestugan. Alla Siesta Keys attraktioner ligger bara en kort bilresa bort. Priserna börjar på $ 135 per natt.

? Aloha Kai Vacation Rentals
6020 Midnight Pass Road?
Siesta Key, FL 34242
? (941) 349-5410?
alohakai.net?

Bungalows by the Sea

Familjevänligt och prisvärt, Bungalows vid havet rymmer upp till fyra gäster i varje enhet. Köken är utrustade med en full storlek kylskåp, spis, alla köksredskap och diskmaskin. Sovrummen är utrustade med alla nödvändiga sängkläder. I vardagsrummet finns en storbilds-TV med en DVD-spelare. Andra faciliteter inkluderar badlakan, stolar, paraplyer, kylare och en vagn att rulla det hela till den vita sandstranden. På baksidan av bungalows är privata trädgårdar med ett bord för två bredvid en fontän. Priserna börjar på $ 125 per natt.

Bungalows by the Sea
1140 Seaside Drive?
Siesta Key, FL 34242
? (941) 429-4357?
bungalowsbythesea.com


  

Kommentar