Beauty Tips för Fräknar

February 16

Beauty Tips för Fräknar


Fräknar är små pigmentceller som visas slumpmässigt som små fläckar av färg som sträcker sig från rött till Tan. Även fräknar blir allt vanligare på skönhet och mode modeller, är inte alla glada över att ha en fräkne-täckt hy. Vissa människor är naturligt benägna att fräknar, men fräknar kan mörkna eller visas som ett resultat av att exponeras för solljus. Använd dina fräknar för att göra din naturliga skönhet, eller täcka upp dem med hjälp av olika metoder.

Som komplement Natural Beauty

Det enklaste skönhet tips för fräknar är att lämna dem ifred. Fräknar kan vara en riktigt unik funktion, och i kombination med andra makeup produkter, kan de faktiskt förbättra din naturliga skönhet. Använd en ljus, ren foundation för att jämna färgen på din hud men ändå tillåta fräknar syns igenom. Fräknar ger ansiktet en ung, fräsch look --- använda ljusa läppstift och mjuka rodna toner.

Täcker eller ta bort fräknar

Om du inte kan stå tanken på att avslöja dina fräknar, använda en tung grund för att täcka dem. Detta kan dock ibland ge ditt ansikte en "kaka-liknande" utseende, och denna look är ganska föråldrad. Laser borttagning är ett annat alternativ att befria er från fräknar, men detta förfarande kan vara dyr. Du kan också behandla dina fräknar med en lokal applicering av töm-A eller med punktsänkande krämer, men dessa metoder kan ta mycket längre tid än laserbehandling.

Skyddskläder

Använd alltid solskyddskräm och undvika långvarig solexponering --- människor som har fräknar tenderar att ha ljus hy och är mer mottagliga för solens strålar. Att vara i solen kan orsaka befintliga fräknar att mörkna och nya ska visas. Applicera ansikts hudkräm som innehåller SPF för att skydda huden och fuktgivande det samtidigt för en vacker hy.

Naturläkemedel

Det finns många fysiska åtgärder för att minska uppkomsten av mörka fräknar. En sådan åtgärd innebär att tvätta ansiktet med filmjölk. Filmjölk innehåller mjölksyra som kan orsaka en peeling effekt som inte torr eller irritera huden. Citronsaft är en annan vanligt förekommande freckle behandling --- citronsaft kan ha en blekande effekt och minska uppkomsten av fräknar. Slutligen kan masker gjorda av frukt och grönsaker som gurka, jordgubbar och aprikoser bidra till att minska din chans att utveckla mer fräknar.


  

Kommentar