Hur man gör Ballerina Gymnastikdräkter

July 6

Hur man gör Ballerina Gymnastikdräkter


Gör din egen balett trikåer ser till att du har den perfekta passformen, och låter dig skräddarsy för att passa din stil. Balett trikåer är typiskt i mjuk rosa eller svart, men du kan skapa en i valfri färg för skojs skull. Även tidigare sömnad erfarenhet är inte nödvändigt, använd ett mönster för att uppnå symmetri. Detta projekt är en grundläggande ärmlös konstruktion, som endast kommer att kräva två mönsterdelar. När du har ett mönster och tyg - välj en med minst 70 procent fyrvägs stretch, såsom en Lycra blandning - du är redo att börja ditt projekt.

Instruktioner

1 Bestäm din storlek genom att mäta dig midja, höfter och byst. Matcha dina mätningar till storleksguiden på mönstret kuvertet för att bestämma din storlek.

2 Lägg ut tyget på en plan yta. Lösa eventuella rynkor i mönsterdelar för att säkerställa exakta linjer samtidigt som man skär tyget. Stift de främre sido och baksida mönsterdelarna till tyget. Klipp tyget enligt mönstret. Sätta de två delarna ovanpå varandra, med de två högra sidor av tyget vända mot varandra. Stift de två sidorna mot varandra längs kanterna på tyget.

3 Sy de två sidorna av trikåer tillsammans med din symaskin, försiktigt så att inte sy över stiften. Stygnen ska vara nära kanten. Ta bort sömnad stift som du går.

4 Prova trikåer på. Det bör passa på lämpligt sätt, men om du inte är nöjd med passningen användning en sprättare att ta bort stygnen noggrant. Nu kan du sy igen med en större sömsmån. När du är nöjd med passningen, ta trikåer av och sy de sista nertill linjerna.

Tips

  • Följ anvisningarna på mönstret om elastisk. Elastic får inte krävas, men på vissa mönster det kommer att behöva göras av benöppningarna. Om detta är fallet, sy kanterna på trikåer först och sedan sy den elastiska till de nödvändiga områdena.
  • Dessutom, om rygglängd behöver justeras, måste du rådgöra med din mönster som är ett svårare område att korrigera än längdjustering.

  

Kommentar