Hur Pan Fry Sole

September 3

När det gäller att äta hälsosamt, ger fisken en hög proteinhalt, låg fetthalt alternativ till många andra typer av kött. Men om du någonsin har försökt att laga fisk, du vet att det kan vara lite knepigt. Här är några tips om hur man panorera steka enda nästa gång du är på humör för fångsten av dagen.

Instruktioner

1 Värm stekpanna på spisen. Sole är vanligtvis skivas och förpackas tunn, så använd en het panna att sear varje sida. Detta kommer att hålla saft inuti fisken utan att torka ut. Sätt stekpanna på en medelhög låga.

2 Lägg till lite druvkärneolja till botten av din stekpanna. Lite räcker långt här. Bara placera nog att du kan snurra runt och bildar ett lager på botten av pannan.

3 Sätt din enda i stekpannan och lyssna på den steka. Tillagningstiden på varje sida av sulan (förutsatt att det är tunn som framställs vanligen) att vara ungefär en minut. Detta beror på att du placerar köttet i en kastrull som redan är rykande het.

Tips

  • När du köper ensam i butiken, se till att slaktaren har urbenat det ordentligt.
  • När du panorerar steka den enda, servera den med en kil av citron och tartarsås. En populär sida objekt är pommes frites. För hälsomedvetna, broccoli eller rödkål slaw är ett trevligt alternativ.

  

Kommentar