Hur man använder Eggnog

December 14

Många människor tänker på semester när de hör ordet äggtoddy. God äggtoddy behöver inte vara begränsad till semester, inte heller måste begränsas till en dryck. Du kan använda äggtoddy i många olika typer av recept och maträtter. Köp äggtoddy under helgerna, och frysa den att använda under andra månader. Du kan njuta av äggtoddy koffeinfritt kaffe på kvällarna medan du tittar på TV. Servera äggtoddy omedelbar pudding för en snabb familj dessert. Prova en läcker äggtoddy smoothie på en varm sommardag.

Instruktioner

Äggtoddy Koffeinfritt kaffe

1 Förbered koffeinfritt kaffe i en vanlig kaffebryggare.

2 Häll kaffe i en kaffemuggar. Lägg äggtoddy till kaffet, i stället för traditionell kaffegrädde. Rör kaffe och äggtoddy med en sked.

3 Lägg till en skvätt finmalen kanel, och servera varm.

Choklad Äggtoddy Omedelbar Pudding

4 Öppna paketet med omedelbar chokladpudding. Tömma innehållet i en skål. Suppleant äggtoddy för mängden mjölk som rekommenderas på pudding rutan riktningar.

5 Blanda pudding tills väl blandat med mixer.Spoon choklad äggtoddy omedelbar pudding i enskilda tjänstgör pudding rätter.

6 Täck rätter med plastfolie. Kylskåp i den tid som rekommenderas på pudding rutan riktningar eller tills set.

7 Ta bort plastinslagning, och servera kyld.

Äggtoddy banana smoothie

8 Kombinera en kopp äggtoddy, bananer, honung och apelsinjuice i en mixer. Slå mixer på medellång hastighet att börja blandning.

9 Stänga mixer. Skrapa sidor mixer med platt, gummi spatel under blandning ingredienser. Slå mixer igen. Fortsätt att blanda tills slät. Stänga mixer.

10 Häll äggtoddy banan smoothie i fyra kylda dricksglas. Garnera med en tunt skivad apelsin bit.


  

Kommentar