Hur man äter en hel hummer

July 5

Ingenting kan döda aptitretande väntan på att äta en stor fisk och skaldjur middag snabbare än att presenteras med en hel hummer om du aldrig har ätit förut. Plötsligt ser denna delikatess som den är inkapslad i stålpansar, och uppsättningen av att äta genomför att du presenteras med ser ut som medeltida tortyrredskap. Du kan ha haft hummer svans innan, men det är klart att ta itu med hela hummer kommer att ta lite mer arbete. Inte panik, befria din middag från sitt skal är bara en fråga om en liten kunskap och teknik.

Instruktioner

Indentifying verktyg och deras användningar

1 Använd haklapp. Du kommer inte att se dum och du kommer inte att ångra.

2 Använd hummer gaffel och klo plockar att arbeta köttet ur ben och klor. Hummer gaffeln är vanligtvis en liten tredelad gaffel med ett långt handtag, och plockar vagt likna dentala hackor.

3 Spricka benen, klor och andra små skalade delar med hummer knäckt. Detta är en metall instrument som ser ut som bakåt tång. Du kan få en liten hammare i stället för en knäckt. När man använder en hammare för att knäcka skalet, sätta en servett över hummer för att undvika stänk hummer på dig själv och middag följeslagare.

Äta hummer

4 Börja med att ta bort benen med en vridande och dragande rörelse. Ställ dem åt sidan och sedan bända köttet med hummer för eller klo plockar.

5 Knäcka klorna med knäckt eller hammare. Vrid och dra dem från kroppen. Vanligtvis kommer du att kunna bända klo kött ut med fingrarna.

6 Ta tag i svansen med en hand och baksidan med den andra handen och bestämt vrida tills köttet lossas. Pressa köttet genom svansen. Detta brukar anses vara den bästa delen av hummer

7 Ta bort de små munsbitar av kött i stjärtfenan med din gaffel.

8 Utforska skrymslen i skalet där flera bitar av kött kan vara men undvika huvudområdet. Några hårda kärnan hummer eaters säger hjärnan är den bästa delen. Men eftersom hummer hjärnor är endast en samling av nervändar, kan det vara svårt att identifiera.

Tips

  • Även om vissa människor äter grönt tomalley eller matsmältningsorganen, är det inte dåligt sätt att hoppa över den. Om din hummer kommer från ett förorenat område, är det inte lämpligt att äta tomalley.
  • Den röda klumpar substansen är rom eller hummer ägg. Dessa är ätliga och anses vara en delikatess.

  

Kommentar