Hur får Celebrity hår med en snör åt beklär Wig

April 24

Hur får Celebrity hår med en snör åt beklär Wig


Lace front peruker ger några av de mest realistiska falska hår på marknaden. Många kändisar välja dessa peruker på grund av utseendet och mångsidigheten hos håret. Du kan skiljas det, forma den och bära den i olika stilar, till skillnad från många helt syntetiska peruker som måste bäras i stil de säljs. Tyvärr har de inte lika länge som syntetiska peruker.

Instruktioner

1 Läs kändis tidskrifter och noga titta på videor på din favorit kändisar. Du kan se ändringarna hår och bestämma vilken stjärna du helst vill efterlikna. Många kändisar som bär spets front peruker kommer idrotten en mängd olika stilar. Bestäm vilka kan se bra ut på dig.

2 planerar att spendera mer likna kändis som du väljer. Lace front peruker variera allt från $ 40 till tusentals dollar. Peruker av äkta hår är dyrast. Kändisar också har sina peruker måttbeställda.

3 Bär din kändis peruk med rätt typ av kläder för att få bästa utseende. Du ska betala mer för dessa peruker och kommer inte att vilja ha den för dagligt bruk när det kan missbrukas och exponeras för omgivningen.

4 Spara pengar på tillbehör du behöver för att behålla din spets front peruk så att du kan spendera mer på peruken själv. Peruk står, mössor, lim och kammar kan vara hade vid lägre än detaljhandelspriserna på många webbplatser och skönhet butiker utbudet.

5 Kolla in de olika markeringsmöjligheter som finns i spets front peruker gjorda av indiska Remy hår. De flesta kändisar kommer tona ner starkness av en peruk med höjdpunkter så att de ser mer realistiskt.


  

Kommentar