Casual svarta kvinnor frisyrer

August 1

Casual svarta kvinnor frisyrer


Eftersom svarta kvinnor hår har en unik struktur, kan hitta frisyrer som arbetar vara frustrerande. Vissa kvinnor väljer att räta håret så att de kan stil det som kvinnor i andra etniska grupper gör, men processen är tidskrävande och svårt att underhålla. Men det finns ledig, frisyrer utan problem ute för svarta kvinnor, med massor av alternativ för att passa dina behov och din personliga stil.

korta frisyrer

Eftersom svarta kvinnor har hår som är tätare i konsistensen än andra hårtyper, mycket genvägar är förvånansvärt smickrande. Buzz nedskärningar är enklast möjliga frisyr för svarta kvinnor, och de arbetar för att betona starka ansiktsdrag. Kändisar som Solange Knowles har lekte attraktiva buzz nedskärningar.

En pixie cut kan också fungera bra för svarta kvinnor. Halle Berry är bara ett exempel på en celebriity som drar av en fantastisk pixie cut. Pixie nedskärningar, som surr nedskärningar, är lätta att underhålla och framhäva starka ansiktsdrag, men de är inte lika dramatisk.

naturliga frisyrer

Andra lite underhåll frisyrer för svarta kvinnor arbetar med den speciella strukturen på svart hår. Afro är en perenn favorit bland naturligt svart frisyrer. Det har gått mer än mode eller skönhet att bli en symbol för styrka och inflytande för det svarta samhället. Med en afro, håret formaterad så att det står rakt ut från hårbotten, vilket skapar en rund siluett. Afros kan också fästas i puffar använder elastiska hairbands.

En annan enkel, lätt frisyr för svarta kvinnor är att dra håret tillbaka med en trasa pannband. Detta utan krusiduller stil är utformad för att hålla håret ur vägen, men kan vara chic och elegant i sin egen rätt.

Up-do frisyrer

En enkel bulle fungerar bra med alla hårtyper och ansiktsform, och gör en stor informell frisyr för svarta kvinnor.

Samla håret löst för en rufsig, ned till jorden look, eller tätt för en mer sofistikerad look. Ansikte inramning lager lägga mjukhet till kantiga drag. Sida sopade lugg smickra ovala ansiktsformer.


  

Kommentar