Hur kan man förhindra fläckar i Bagage

July 20

Hur kan man förhindra fläckar i Bagage


Det är lätt när du reser glömma att den minsta av fläckar kan förvandlas till fula fläckar på en bra bit av bagage. Förhindra fläckar, emellertid är enkel och billig. Genom att vara proaktiv när du reser, packning korrekt och köpa bra kvalitet bagage, kan resenärer undvika fläckar och behålla sitt bagage.

Instruktioner

1 Köp bagage som kommer med smutsavvisande tyg. Ett vanligt alternativ är vinyl bagage. Fläckar kan snabbt torkas av med vatten och rengöringsmedel.

2 Placera alla vätskor i plast, Ziploc väskor. Mer än ett objekt kan placeras i varje påse, men se till att varje påse är ordentligt stängd. Om en vätskespill, bör påsen innehålla röran.

3 Store nesting resväskor separat. Lagra dem tillsammans ökar risken för smuts inifrån ett komma på utsidan av en annan. Wrap varje resväska i en plastpåse om lagra dem tillsammans.

4 Applicera ett tyg skydd på utsidan och insidan av bagage. Tyg skydd hjälper till att avvärja fläckar om något skulle komma på tyget. Det är också effektivt i att blockera fläckar.

Tips

  • Testa fläckskydd på en bit tyg innan du använder den för hela resväska.
  • Applicera fläckskydd i en slät päls. Applicera inte ett tjockt lager av bagage.
  • Placera inga vätskor inne i carry-on påsar i Ziploc påsar som du skulle för incheckat bagage.

  

Kommentar