Du kan bära smycken med Sequined kläder?

August 25

Du kan bära smycken med Sequined kläder?


Accessorizing kan alltid vara lite knepigt, speciellt om du bär glittrande paljetter. Räkna ut vad, om något, att para ihop med paljetter kan vara svårt eftersom paljetter är så vågad look på egen hand. Om du är osäker, oroa dig inte. Paljetter kan säkert accessorized utan överväldigande ditt utseende.

Varför det fungerar

Nuförtiden finns det inte alltför många mode regler, vilket innebär att i stort sett allt går. Du kan definitivt bära smycken med paljetter och göra kläder fantastiskt. Nyckeln ligger i hur man utformar utseendet. Den största sak att komma ihåg är att du inte vill att dina smycken och paljetter att bli en överväldigande modekatastrof. Eftersom paljetter är i allmänhet en ganska stor uttalande kan du välja underskattade smycken.

Hur man bär det

För att förhindra att dina smycken från att konkurrera med dina paljetter, prova att bära dina tillbehör bort från dina sequined bitar. Till exempel, om du bär en sequined topp eller klänning, hoppa halsbandet och i stället välja örhängen, armband och ringar som kommer att shoppa väl med ditt utseende, men kommer inte att kollidera med glansen av dina paljetter.

bär Halsband

Bara för att ett halsband kan möjligen kollidera med din sequined utseende, betyder inte att det inte kan bäras. Om du idrottsliga en sequined kavaj eller byxa, kommer ditt halsband inte faller någonstans nära sequined del av ditt utseende. Detta fungerar även för toppar och klänningar med lägre snittnecklines.

Go Bare

Bara för att du kan bära smycken med paljetter betyder inte att du måste. Trendiga nail art med bara ringfingret förskönat kan vara tillräckligt, eller om du hellre vill hoppa över Guns tillsammans, bara att sätta igång. En glittrande paljettklänning bäras ensam är uttalande tillräckligt. Det är också ett utmärkt sätt att se glam samtidigt som skickligt chic.


  

Kommentar