Hur man överlever en lång flygtur

January 28

Plane åkattraktioner är vanligtvis obekväma. Om du reser i första klass, har flygbolag säten blivit mer trångt och mindre än någonsin, har företagen höjt sina avgifter och sänkt sina freebies - även måltider - och i sin tur, har både passagerare och besättningsmedlemmar blir crankier. Här är några tips om hur man överlever en lång flygtur utan att förlora ditt sinne.

Instruktioner

1 Få en god natts sömn och natten innan. Tvärtemot vad många tror, ​​att stanna uppe hela natten innan en lång flygtur inte kommer att göra det lättare att sova på planet - det är bara att göra dig mer trött, cranky och mer benägna att få jetlag.

2 Ät en hälsosam, mättande måltid natten innan ditt flyg och äta något innan du går ombord också. Om du svälter dig själv innan en flygning, kommer du bara känner sig fruktansvärt på planet. Flygmat har blivit bättre med åren, men de är inte alltid erbjuds och de är också nästan alltid fyller inte alls.

3 Få ut mer av din plats då och då och ibland röra armar och ben när inuti din plats, särskilt om du kommer att flyga mer än tre timmar. Gå på toaletten, stänk lite vatten i ansiktet och du kommer att tycka att du kommer att må mycket bättre. Det är inte bara obekvämt att sitta i samma position under en längre tid, kan det påverka blodcirkulationen och orsaka blodproppar.

4 Stanna hydrerade. Drick mycket vatten på planet - det erbjuds gratis. Om det inte erbjuds tillräckligt, be flygvärdinnorna att ge dig mer. Överdriv inte, men ha i åtanke att atmosfären i ett flygplan är mycket torr och kommer att torka dig, vilket i sin tur gör att du känner mycket obehagligt och, återigen, öka chanserna för jetlag.

5 Tune bort oönskade ljud, till exempel barn gråter, med brusreducering hörlurar och öronproppar.

6 Läs en lång bok eller två eller titta på vissa filmer på en video iPod eller mini DVD-spelare. Om det är ovanligt tråkigt, kan du somnar och en god sömn är den överlägset bästa sättet att fördriva tiden på ett plan.

7 Bär ett öga skugga och föra din egen kudde om du vill vara mer bekväm när du sover. Den tunna, knaster kuddar flygbolag utbudet är ofta otillräcklig.

Tips

  • Undvik koffeinhaltiga eller alkoholhaltiga drycker på planet eftersom dessa drycker kommer bara torka dig ännu mer.

  

Kommentar