Hur man läka nariga läppar i Graviditet

April 15

Hur man läka nariga läppar i Graviditet


När du är gravid, de flesta av de näringsämnen och vatten du äter gå direkt till utvecklingen av fostret och moderkakan, vilket gör att du blir uttorkad. Detta kan leda till extremt nariga läppar under löptiden av graviditeten. Du kan förhindra eller hjälpa nariga läppar under graviditeten utan att over-the-counter eller föreskrivna salvor som potentiellt kan skada fostret.

Instruktioner

1 Drick minst 10 glas vatten om dagen för att undvika uttorkning under graviditeten. För att du dricker tillräckligt, köpa en återanvändbar en-liters vattenflaska och ta den med dig, oavsett om du är på jobbet eller hemma.

2 Inte slicka dina läppar. Detta kan torka dem och få dem att bli nariga.

3 Använd en luftfuktare för att fukta luften där du sover och arbete. Luftfuktaren kommer att öka mängden vattenånga i luften, som kommer att återfukta din hud cellerna.

4 Applicera olivolja för att fukta läppar, som inte har olje- och svettkörtlar. Sätt en droppe olja på fingertoppen och tillämpa den på dina läppar två eller tre gånger om dagen. Den amerikanska Graviditet Association rekommenderar att du äter olivolja när du är gravid eftersom det innehåller bra fett som du behöver för dig själv och ditt barn.

5 Gnid en skiva gurka på dina läppar för ett svalkande känsla som kommer att avlasta brännande känsla av nariga läppar.


  

Kommentar