Royal Caribbean Förpackning checklista

August 3

Royal Caribbean Förpackning checklista


Packlistan för Royal Caribbean International kryssning bygger till stor del på din destination. Vädret, längden på din kryssning och vilken typ av aktiviteter som du har planerat för din kryssning semester spelar en stor roll i att diktera vad som händer i ditt bagage och vad kvar i garderoben. Även om du kan packa så mycket eller så lite som du vill för din kryssning, erbjuder Royal Caribbean en checklista över saker som de tror att du behöver under din resa.

Formell klädsel

Varje Royal Caribbean Cruise har åtminstone en formell natt. Kryssningar sträcker sig från tre nätter till mer än 15 nätter, vilket innebär att du kommer att ha åtminstone tre formella nätter. För denna typ av tillfälle du behöver klänningar, cocktail klänningar, en kostym eller en smoking. Kostymer är tillåtet för kvinnor och män måste bära en slips. Som ett utrymme sparare bör kvinnor överväga formella slitage som matchar samma kväll väska, skor och smycken, och män kan återvinna kostymer, packning ny skjorta och band att bära på olika nätter. Packa en wrap eller sjal för svala kvällar.

Väder lämpliga kläder

Packa för vädret på din destination. Om din kryssning tar dig till Europa, anser att det inte är en tropisk plats och därför vädret varierar kraftigt men hela året. Alaska kryssningar är mycket kallt och Västindien upplever alltid tropiskt väder. Oavsett hur vädret du behöver en hatt och solskyddsmedel för att skydda huden. Även i kyla solen kan skada huden.

Destination lämpliga kläder

Packa för din destination. Förpackning för Västindien är lätt; kasta dina badkläder, täcka ups, flip flops och solskydd i en påse och vara på väg. För båten, måste du tillgripa fritidskläder, som omfattar sundresses, khakis, pikétröjor, fina capribyxor och bekväma skor. Du behöver varma kläder och lager om din destination tar dig någonstans svalare, såsom Europa under hösten eller vintern eller Alaska. Byxor, tröjor, koftor, jackor och sluten tå skor är alltid rekommenderas. Tillbehör och extrafunktioner som du behöver på varje destination inkludera din personliga hygienprodukter såsom din makeup, glasögon, kontaktlinser och saker som kameran, former av laddare betalnings- och batteri för alla elektronik du tar.

Verksamhetsform och Shore Excursion Kläder

På Royal Caribbean skepp du har ditt val av aktiviteter, som inkluderar ett gym, bergsklättring väggar och sport domstol. Om du vill delta i någon av dessa aktiviteter som du behöver rätt klädsel. anser också de aktiviteter du planerar att delta under din utflykter. Vandring, simning, vattensporter och sightseeing är aktiviteter som finns i så gott som varenda en av Royal Caribbeans destinationer. Bekväma skor är ett måste. Om du reser genom Europa och vill besöka alla museer, kyrkor eller andra monument du behöver för att klä konservativt.


  

Kommentar