Hur man målar din egen gummistövlar

April 30

Hur man målar din egen gummistövlar


Måla din egen gummistövlar kan du anpassa din regnig dag skor och göra dem unikt din egen. Eftersom de är gjorda av ett gummerat material, kan gummistövlar vara svårt att måla. De är, trots allt, gjord för att tåla vatten. Du kan antingen anpassa ett par gamla väl älskade gummistövlar eller så kan du köpa en Wellie målning kit som kommer att innehålla ett nytt par. Detta är en fantastisk hantverksverksamhet för både dig och barnen att göra en regnig dag ser det lite ljusare.

Instruktioner

1 Besök din lokala hantverk butik och be om antingen Tulip akrylfärger eller Krylon fusionsfärger. Tulip akrylfärger är i ett praktiskt rör som gör det lättare för barn att använda dem. Se till att läsa på förpackningen och kontrollera riktlinjerna för barn användning. Tulpan akrylfärger torkar snabbt och kommer inte att droppa eller springa. Alternativt kan du använda Krylon fusions färger som du sprutar in i bagageutrymmet.

2 Välj en mängd olika färger och köpa maskeringstejp. Förklara för personen i hantverk butik vad du gör och frågar om de har några tips eller råd. De kan ha stenciler som du kan använda eller annat material som du kan införlivar att dekorera dina gummistövlar ytterligare.

3 Lay tidningen på en plan yta där du vill arbeta. Båda typerna av färg kommer att hålla sig till trä och metall så se till att täcka hela området. Det skulle vara bäst att använda Krylon fusion färg utvändigt eller åtminstone i ett väl ventilerat utrymme.

4 Bestäm ett mönster, färgsättning eller design för dina gummistövlar. Markera former och mönster med maskeringstejp och säkra stenciler om du använder dem. Tulpan akrylfärger torkar nästan omedelbart, vilket gör det möjligt att ändra färger smidigt. Krylon fusionsfärger ta upp till 15 minuter för att torka så att du kommer att behöva vänta innan du lägger en annan färg för att hålla designen skarp.

5 Låt dina gummistövlar torka några dagar. Detta kommer att se till att färgerna fastnar ordentligt och Krlyon fusions färgen har torkat helt. Efter ett par dagar gå och hitta några vattenpölar att prova dina snazzy uppfräschade gummistövlar!

Tips

  • Om du inte kan möta måla dina dyra Hunter gummistövlar kan du köpa allt-i-ett måla egna Wellie kit. Se bara till att du beställer dem i rätt storlek.
  • Använd inte vanliga akrylfärger eftersom de kommer att köra och tvätta bort så snart det regnar.

  

Kommentar