Hur Finhacka & Render salt fläsk Into Klistra

July 25

Hur Finhacka & Render salt fläsk Into Klistra


Du kan göra mycket mer med smält svinfett än smak old timey klassiker som New England musselsoppa och Boston bakade bönor. Fläsk röker inte förrän omkring 361 grader Fahrenheit eller högre, vilket gör den lämplig för alla typer av stekning, och har goda bindningsegenskaper vid rumstemperatur, så att du kan använda den som en olja ersättning i marinader och krydda pastor. Pastor gjorda med malet och återges salt fläsk lägga till extra smak och konsistens till den mat du slather det på. Du får den härliga smaken av fläskkött, som talar för sig själv, och liten bonus "crispies" kött, som bildas när pastan kockar på hög värme.

Instruktioner

1 Wrap ca 1/2 pund av salt fläsk i plast mat wrap och placera den i frysen. Kall salt fläsk är lättare att mala.

2 Ta bort salt fläsk efter 30 till 45 minuter i frysen och placera den på skärbräda. Skiva salt fläsk på tvären i 1/8 till 1/4-tums-tjocka skivor. Dina händer kommer att värma salt fläsk som du arbetar, vilket gör det svårare att skära exakt. När det börjar hända, åter fläsk i frysen i några minuter och fortsätt skiv.

3 Stapla skivor ovanpå varandra i en / 2 till 1 tum höga pålar. Skär igenom högar av salt fläsk skivor korsvis, avstånd varje klippa ungefär 1/8 till 1/4 tum isär. Du bör ha remsor som mäter mellan 1/8 till 1/4 tum bred när du är klar.

4 Skiva saltremsor korsvis, avstånd varje klippa ungefär 1/8 till 1/4 tum isär. Förvänta dig inte mycket precision när bitarna får denna lilla, bara fokusera på mals salt fläsk så fint som möjligt.

5 Häll ca 1/2 msk smaklös vegetabilisk olja i en tung botten kastrull och tillsätt hackad salt fläsk. Oljan hjälper bara konverteringsprocessen komma igång, så du behöver inte mycket. Ställa in värmen till låg.

6 Rör om salt fläsk med en trä sked och låt den värmas i ungefär 10 minuter. Rör om salt fläsk igen, och låt det koka i ytterligare 5 minuter.

7 Pulverisera malet salt fläsk med det utsmälta fettet med hjälp av en träslev. Stäng av värmen och fortsätt pulvrisering tills en pasta former.

8 Lägg torkade kryddor eller nyligen hackade örter till salt fläsk klistra medan det är fortfarande varmt, om så önskas. Blanda kryddor och örter i pastan med träsked.

9 Skrapa klistra in en förslutningsbar förvarings matbehållare med skeden. Håll pastan i kylskåp upp till en vecka.

Tips

  • Om du har en mortel, använda den för att pulverisera malet salt fläsk tillsammans med den renderade fett, färska örter och hela kryddor. Torkade kryddor kan inte konkurrera med stickande doft av hela kryddor nymalen hand med en mortel och mortelstöt.

  

Kommentar