Hur man använder grönt te Face Wash

July 18

Hur man använder grönt te Face Wash


Grönt te har övervägts för år att vara ett naturligt botemedel mot sådana villkor som högt kolesterol och hjärt-kärlsjukdom. Men visste du att extrakt från grönt te är också bra för din hud? Grönt te ansikte tvätta djupt men försiktigt rengöra porerna och innehåller höga halter av antioxidanter som befria huden av föroreningar och skydda från miljögifter.

Instruktioner

1 alltid försöker köpa din grönt te ansikte tvätta från en pålitlig källa. Betrodda varumärken är vanligtvis en säkrare satsning. Försök Wet and Wild s eller Aubrey Organics "Grönt te Face Wash, Kiss My Face Ekologisk Face Wash med grönt te.

2 Om du har mycket känslig hud, är det alltid bäst att göra ett lapptest på huden när man försöker nya produkter. Blöt en liten bit hud i pannan (om du bär lugg) eller strax framför örat. Dessa områden kommer sannolikt att vara mindre märkbar bör du utveckla en allergisk reaktion mot produkterna. Placera en liten mängd av det gröna teet ansikte tvätta på det området och mild gnida in i huden. Skölj noga och låt 24 timmar att passera för att avgöra om en allergisk reaktion kommer att inträffa.

3 Om du vill börja använda grönt te ansikte tvätta, våt ansiktet med ljummet vatten. Varmvatten torkar på huden, men varmt vatten kommer att öppna upp porerna för bättre rengöring.

4 Om du använder ett ansikte trasa för att tvätta ansiktet, fukta tvättlapp och tillämpa en liten mängd av grönt te ansikte tvätta till duken. Använd dina händer för att sprida rengöringsmedel i ett stort område på duken för att bättre fördela den på ansiktet.

5 Om du använder händerna för att tvätta ansiktet applicera en liten mängd i handflatan och gnugga händerna tillsammans för att fördela rengöringsmedel på handflatorna på båda händerna.

6 Använda antingen tvättlapp eller dina händer, försiktigt rengöra huden, som arbetar i en cirkelrörelse. Börja längst ned i ansiktet och arbeta upp till undvika att dra ner huden (gravitationen kommer att göra det tillräckligt bra i tid!).

7 Var noga med att grundligt, men ändå försiktigt tvätta varje tum av ditt ansikte. Ägna särskild uppmärksamhet åt hårfästet där smink och hårspray kan fastna och orsaka tilltäppta porer.

8 När rensning runt det känsliga ögonområdet, använd en lätt klappa rörelse istället för att dra din duk eller händer genom huden.

9 När rensningen är klar, skölj trasa eller händerna noggrant för att avlägsna alla tvålrester. Nu, med start längst ner igen, börjar att skölja rengöringsmedel från huden. Om du använder en trasa, helt enkelt torka försiktigt ansiktet tills alla spår av rengöringsmedel är borta. Om du använder dina händer vattenstänk i ansiktet tills alla gröna te ansikte tvätta bort.

10 Avsluta din grönt te ansikte tvätta genom att vrida vatten till en något sval temperatur och ge ditt ansikte en sista sköljningen. Den kallare vatten stängs och dra dina porer.

11 Torka ansiktet genom att klappa den med en ren handduk och tillämpa en fuktighetskräm som är specifik för din hudtyp.

Tips

  • Grönt te är en utmärkt rengöringsmedel för dem med åldrande hud. Det återfuktar försiktigt och bidrar till att bekämpa tecken på åldrande.
  • Är din vanliga ansiktsrengöring för torkning? Försök att använda en svagt grönt te ansikte tvätta att hjälpa till att återställa fukt till huden.

  

Kommentar