Fläta stilar för svarta kvinnor

July 23

Fläta stilar för svarta kvinnor


Flätade frisyrer vanligen bärs av svarta kvinnor. Generellt sett är mer benägna att skada och brott än andra kvinnors hår svarta kvinnor hår på grund av det faktum att det inte håller fukt bra. Dessutom tenderar håret att vara ganska grovt och lockigt. Svarta kvinnor brukar inte tvätta håret så ofta som gör andra kvinnor. Som sådan, flätor är ett utmärkt alternativ för svarta kvinnor som du enkelt kan rengöra din hårbotten utan att behöva tvätta håret. Håret kan vara flätade i tjocka flätor eller i tunna flätor, beroende på vad du föredrar. När du har flätor i håret, kan de vara utformade på olika sätt dag till dag.

mikro flätar

Micro flätor är en vanlig fläta stil sett på svarta kvinnor. De syns på afroamerikanska kvinnor och karibiska kvinnor lika. Eftersom de är svåra att göra på dig själv, bör de göras på en salong av en professionell. Det tar oftast flera timmar att få din hela huvudet mikro-flätade. Således, de flesta kvinnor som har det gjort bära stil för en lång tid. Micro flätor är liten och känslig och kan bäras i hästsvansar, updos och valfritt antal frisyrer. För att hålla dem ser bra ut, dimma dem regelbundet med hår olja.

Cornrows

Rastaflätor är en flätad stil som kan bäras av både män och kvinnor. De har också historisk betydelse för många i det svarta samhället. De anses en lättskött frisyr. Men du kommer att behöva investera tid att få dem gjort i början. Det kan vara en långdragen process. När håret är flätat i en cornrowed stil, det flätade mycket nära hårbotten. En uppåtgående rörelse används så att flätorna är i en jämn linje och höjs upp. Använd en spray balsam på din hårbotten för att hålla den återfuktad.

Partiella Flätor med Loose Ends

En romantisk och elegant fläta stil för svarta kvinnor är partiell flätor med lösa, hoprullade ends.This är en vanlig fläta stil för bröllop. Det fungerar bäst på hår som är axellångt eller längre. Håret är flätat i mikro flätor tre fjärdedelar av vägen ner håret. Det hår som inte är flätat kan vara hoprullade med en locktång i romantisk, lösa lockar. Denna typ av flätor kan titulera på flera sätt. Det ser bra ut i en hästsvans, en halv updo och en hel updo.


  

Kommentar