De bästa Messenger Väskor för Män

October 20

De bästa Messenger Väskor för Män


Messenger påsar är inte längre bara för kvinnor. De bästa messenger väskor för män är hållbara, snygga, vattentäta och komma med en bekväm rem. Många påsar har speciella fack för bärbara datorer och mindre fack för telefoner eller MP3-spelare.

Laptop Messenger Bags

Den Jansport Rush Hour väska är perfekt för någon, eftersom den är utrustad med funktioner som en dragkedja datorfack som öppnas snabbt för flygplatsscreening. Med sin svarta och grå färger, är lämpligt för män utseende. Axelremmen är justerbar och har vaddering för extra komfort. De extra fickor i den här väskan är bra att enkelt lagra kontanter, mobiltelefoner, handdatorer eller MP3-spelare.

Vattentät Messenger Bags

Vattentäta messenger väskor är idealiska för resenärer. Om du ta med en bärbar dator eller annan elektronisk utrustning, skyddar en vattentät påse innehållet från dåligt väder. De flesta vattentäta påsar är tillverkade av hög kvalitet 100% slitstark polyester. LL Bean Apex Messenger Bag bedömdes # 1 av Good Housekeeping i augusti 2010. Denna väska levereras med gott om förvaring i huvudfacket tillsammans med grid-texturerad nylon och en vattentät baksida för att skydda innehållet.

Classic Messenger Bag

Den klassiska väska är perfekt för en högskola eller high school student. Påsen innehåller ett stort fack för böcker, mappar eller bindemedel samt en front-ficka med blixtlås. Inuti finns mindre fack för nycklar, kreditkort, pennor, miniräknare och pengar. Eddie Bauer säljer en klassisk budbärare väska som kan förses med dina initialer. Den är gjord av tunga nylon för att tåla kraftig resor.


  

Kommentar