Hur du sätter tjockt vågigt hår i Tunn och rakt hår

July 13

Hur du sätter tjockt vågigt hår i Tunn och rakt hår


Vi upplever lust att ändra vår frisyr, om inte naturen av vårt hår. På rotnivå om du har tjockt, vågigt hår, du alltid kommer. Däremot kan du formatera det att anta andra egenskaper och därmed tillgodose din längtan för förändring. Fysiologi avgör hur håret ser naturligt, medan snitt och styling metoder kan ändra hur ditt hår ser för vardagsbruk. Med rätt frisyr, forma tekniker och produkter, kan du förvandla din tjocka, vågiga flätor snygg och rak.

Instruktioner

1 Ändra din frisyr till en snygg, formad stil. Be en frisör för att reducera densiteten hos din man genom att gradvis gallring din frisyr mot botten. Inte klippa håret så drastiskt att det ser bi-nivå. Stilen skulle tyckas bestå av endast ett skikt, men med minskad vikt vid botten.

2 Tvätta håret med fuktgivande schampo och balsam. Hår med hög fukthalt är tyngre, hänger rakare och underhåller styling bättre än torrt hår, som är benägna att frizzing.

3 föna håret på hög värme med en paddel borste.

4 Järn håret stift rakt med en plattång. Arbeta från roten i jämna, upprepade slag.

5 Applicera uträtning balsam eller styling kräm till håret. Pressa en ärtstora klick i handen och gnugga handflatorna ihop. Kör fingrarna genom ändarna på håret, sedan genom allt.

6 Undvik höga utomhus värme, regn eller snö, hög luftfuktighet, hattar och hästsvans innehavare.


  

Kommentar