Hur att dekorera med bakplåtspapper

May 29

Bakplåtspapper är ett silikonbelagt papper som också är känd som bakplåtspapper eller bakplåtspapper. En stor nytta för bakplåtspapper använder det som en utsmyckning verktyg. Parchment kottar används för att skapa mycket fina dekorativa detaljer om desserter. Gör en tårta dekorera kon med bakplåtspapper med dessa enkla tips.

Instruktioner

1 Skär bakplåtspapper i en triangel. En bra storlek för en kon är en triangel bas som mäter 15 inches och sidor som mäter 12 inches. Skär triangel beroende på din dekorera behov. En stor triangel kommer att hålla mer glasyr, men en liten triangel ger dig större kontroll.

2 Håll triangeln så att du har det högra hörnet i höger hand och punkten nedåt. Ta det övre vänstra hörnet av triangeln mot det övre högra hörnet. Stoppa den vänstra hörnet i höger tumme tills du har skapat en stram konform. Den vänstra hörnet är känd som svansen. Linda svansen runt könen tätt till den punkt hos könen blir en skarp spets.

3 Tuck svansen i konen på sömmen sida av könen när du använder nageln för att göra ett veck på kanten av könen.

4 Använd en spatel för att fylla två tredjedelar av kon med isbildning men inte mer än så, eftersom det kommer att läcka på toppen. Håll konen i handen så att sömmen sidan är vänd bort från dig.

5 Klippa bort spetsen på konen så att du har en mycket liten öppning. Avskurna mer om du vill större linjer.

6 Vik toppen av utsmyckning konen ner mot dig så att den inte riva. Tejpa utanför sömmen förhindrar också reda ut av könen.

7 Placera handen så könen vilar i handen medan du håller den vikta övre delen av kon mellan tummen och dina första två fingrar. Använd din andra handen för att styra och stabilisera utsmyckning kon.

8 Skapa snirkliga linjer eller bokstäver på din dessert med smörkräm glasyr, choklad eller sockerglasyr. Håll konen i 45 graders vinkel som du skulle hålla en penna. Utöva påtryckningar uppifrån med fingrarna. Applicera mer tryck för att skapa en tjockare linje och mindre för att skapa en tunn linje. Släpp trycket på konen och lyft spetsen av könen att avsluta din linje.

9 Skapa fina raka linjer av jämn tjocklek med smält choklad, isbildning eller sockerglasyr. Håll konen vertikalt omkring en tum ovanför dessert. Röra spetsen av könen till ytan för att skapa en startpunkt. Pressa toppen av konen och lyft upp. Som du dekorera bör isbildning ser ut som om den är upphängd i luften mellan din dessert till toppen av din kon. Lätt utöva påtryckningar med fingrarna och hålla den konstant. Avsluta linjen genom att sänka spetsen av könen till dessert och sluta applicera tryck.


  

Kommentar