Hur man bygger utekatt pennor

March 6

Katter älskar att leka utomhus men ibland är de säkrare om de hålls inomhus, tack vare upptagen stadens gator eller vägar. En bra idé är att bygga en utekatt inhägnad så att de kan vara ute på ett säkert sätt, utan rädsla för att de kommer att springa iväg och bli påkörd av trafik. Denna speciella stil av pennan är enkel i konstruktion och lätt att bygga. Det kräver ingen spikning av komponenter eller användning av skruvar.

Instruktioner

Hur man bygger utekatt pennor

1 Bestäm hur mycket utrymme du vill att din katt att ha en utomhus kapsling. Om du har mer än en katt som måste beaktas också. Du kan mäta ut önskat område med hjälp av ett måttband och fyra pinnar med snöre sträckt mellan dem för att markera önskad plats.

2 Köp belagd tråd ventilerade hyllor, tillräckligt för att ge vad du behöver för att bygga din utekatt penna. Se till att de sammanfogade panelerna uppnå de önskade storleksparametrar. Emellertid är det lättare att gå lite större eller något mindre med den färdiga storleken av pennan än det är att försöka att skära metallhyllor. Om att låta katterna tillgång till huset, kommer du vill fästa panelerna till ett öppet fönster så att djuren kan gå in och ut efter behag.

3 Använd tråd för att ansluta varje panel av hyllorna till de andra, tills du har en "vägg" framställd av anslutna paneler. Gör samma sak med resten av väggar och takpaneler samt. Det kommer inte vara nödvändigt att bygga en golvpanel samt.

4 Installera fler hyllor inne i pennan i rät vinkel, se till att de är starka nog att bära upp vikten av en 10-12 pund djur. Också installera en klätterträd är en bra idé att hålla din katt höll.

5 Se till att din katt har sin låda om inneslutningen inte är byggd över en lapp av smuts. Dessutom är det viktigt med en skål med färskt vatten och en annan fylld med kattmat. Om djuren får tillgång till huset så är det lika lätt att lämna dessa nödvändiga poster i sina vanliga platser inne i ditt hem.

Tips

  • Skapa en "lekplats" i pennan så att katterna kan roa sig om de vill. Favoritleksaker, klättring och skrapa inlägg, ett öppet område, alla är goda idéer.
  • Skydda ditt husdjur från elementen genom att ge dem en avtagbart tak för pennan. Detta kommer att hålla ut regnet och ge dem behövs skugga. Detta kan åstadkommas helt enkelt tillräckligt med bara en vanlig plast tarp som kan knytas till hörnen av pennan, eller genom att lägga en plywoodskiva over the top.
  • Försök inte att tvinga en rädd katt i pennan. Katter behöver tid att vänja sig nya saker och kan vara mycket försiktig i början. Ge din katt tid att titta pennan över noggrant. Att tvinga katten kan få dig repad eller biten ganska allvarligt.

  

Kommentar