Hur konvertera gräddningstiden av en tårta till Cupcakes

February 10

Kakmix och recept bör inte lämna dig känslan förpackade i att alltid göra en tårta. Du kan stänga en kaksmet i många former, inklusive muffins. Hemligheten till att få perfekta muffins från en kaka recept är att förstå exakt hur man ändrar tillagningsprocessen för variationen i storlek från en fullstor kaka form en muffin pan.

Instruktioner

1 Bereda kaksmeten enligt receptet riktningar. Linje cupcake burkar med papper liners. Fett och mjöl tenn om du inte har liners tillgängliga. En traditionell kaka recept kommer att förbereda drygt två dussin muffins.

2 Fyll varje muffin kopp 3/4 full av smeten. Lämna 1/4 av fodret tom att ge utrymme för cupcake att stiga och expandera i koppen.

3 Värm ugnen till den temperatur som anges av kakan recept. Kontrollera muffins vid 1/3 av den tid som krävs för kakan. Sätt en tandpetare i mitten av en muffin. En ren tandpetare indikerar att dina muffins är redo. Det kan ta så mycket som hälften gräddningstiden som anges i kakan receptet. De flesta muffins kommer att baka inom 20 minuter.


  

Kommentar