Hur man behandlar Cat urin fläckar i Grass

March 23

Hur man behandlar Cat urin fläckar i Grass


Pet urin på gräs kan orsaka fläckar av brunt, bränt utseende sod, eftersom rötterna skadas av salter, urinsyra eller innehållet i urin kväve. Studier indikerar den mängd urin, snarare än den typ (en katt urin är kemiskt starkare) är det som har mest effekt på gräsmattan. Även en hund typiskt kan producera en större volym av urin, kan katter använder din gård regelbundet som en låda också orsaka skador som kommer att kräva en del arbete för att reparera.

Instruktioner

1 Spraya urinen indränkta gräset omedelbart med trycksatt vatten från en slang för att späda ut kväve i urinen. Låt torka.

2 Applicera en produkt avsedd för att neutralisera de kemikalier som finns i sällskapsdjur urin, såsom Se fläcken köra! Lawn Protectant, Lawn Spot bort eller grön-UM spruta; Dessa kan köpas i sällskapsdjur leverans butiker, eller online. Låt torka.

3 Rake det drabbade området för att ta bort så mycket av dött gräs som möjligt.

4 Täck döda med gräsfrö, applicera nog så att fröna är rörande, men inte hälla på i tjocka lager. Applicera en beläggning av kompost eller rik krukjord över utsädet.

5 Vatten försiktigt med en sprinkler eller vattenkanna för att mätta fröna, men undvika att tvätta kompost eller smuts borta. Fortsätt vattna med några dagars mellanrum, mättar jorden, tills nya gräset är etablerad.

Tips

  • Inte lägga gödsel till de drabbade områdena, eftersom detta kommer att orsaka en djupare "bränna" av gräset.

  

Kommentar