Vad Är Sweet Sorghum?

April 25

Vad Är Sweet Sorghum?


Sockerdurra är en tjock sirap gjord av saft utvinns ur sorghum käpp. För många år sedan, söt sorghum var en populär sötningsmedel används flitigt i bakning och matlagning. Med populariteten för lättare till tillverkning raffinerade sötningsmedel, har söt sorghum minskat i popularitet och tillgänglighet. Det är fortfarande odlas och skördas i vissa regioner i USA och kan fortfarande förvärvas via postorder och internet ordning.

Historia

Sockerdurra ursprungligen introducerades till USA av afrikanska slavar. Sockerdurra odlades i stor utsträckning i USA under 1800-talet. Efter slavarbete inte längre kunde användas i söder, söt sorghum produktionen minskat kraftigt. Det är fortfarande produceras i vissa sydliga stater, men mindre än 1 miljon liter söt sorghum tillverkas varje år.

Identifiering

Söt sorghum är ibland till som "melass" och "sorghum melass." Melass är en sirap som utvinns ur sockerrör, dock, och namnen inte är tekniskt utbytbara. För att säkerställa att produkten du köper är söt sorghum och inte melass, leta efter en logotyp som skapades för att identifiera varje söt sorghum flaska.

Tillverkning

Söt sorghum sirap utvinns ur sockerrör sorghum. Saften av sockerrör sorghum pressas från rören och sedan tillagas noggrant för att producera en söt och tjock sirap. Medan saften är matlagning och indunstning, måste det ses för proteiner stigande till ytan. Dessa proteiner måste skummas av och kasseras för att producera en kvalitet sirap.

Matlagning / Bakning

Söt sorghum sirap kan ersätta honung i bakning recept i rak-för-en ersättare. Söt sorghum sirap kan ersätta melass i matlagning recept i rak-för-en ersättare. För att ersätta melass i bakning recept, tänk på att sockerdurra är sötare än melass så mindre söt sorghum kan behövas. Att ersätta raffinerat socker med sorghum, öka socker belopp kallas för med en tredjedel; Använd denna mängd söt sorghum. Sockerdurra inte samspelar väl med bakpulver, dock så recept med bakpulver inte bör användas med söt sorghum.

Hälsofördelar

Sockerdurra innehåller viktiga vitaminer och mineraler, bland annat järn, kalium och kalcium. Under den tid då söt sorghum var odlas och populär, läkare ofta föreskrivna sorghum till de patienter som var brist på dessa nödvändiga näringsämnen.


  

Kommentar