Vad köttbitar används för Ground Beef?

March 31

Vad köttbitar används för Ground Beef?


Köttfärs eller hamburgare, är en kött som fint hackas av en kvarn eller köttkvarn. Medan någon nedskärning av nötkött kan användas för att göra köttfärs, är vissa styckningsdelar väljs oftare än andra på grund av sin rikedom i smak och balans av fett till kött förhållandet. Oavsett vilken skär köttfärs är gjord av, USDA kräver att den är åtminstone 70 procent mager.

Ground Chuck

Chuck nedskärningar kommer från den övre delen av kon runt halsen till den femte revbenet. De ben i snitt används vanligtvis för att göra köttfärs eftersom de är ekonomiska och smakrik utan att ha en överdriven mängd fett på dem. Chuck skrot är används för att göra köttfärs samt. Ground chuck är 80-85 procent magert.

Ground Round

Runda stek nedskärningar kommer från den bakre delen av kons inklusive toppen av benet, bakläggen och bakdel. Köttet från detta område är magert och anbud. Köttfärs är tillverkad av runda biff nedskärningar och rester från rundan. Nedskärningar från detta område har mycket lite fett, så de ofta torka ut när de kokas alltför snabbt. Ground runt är mellan 85 till 90 procent magert.

botten Sirloin

Bringan snitt är belägna mot baksidan av den ko i länden området. Ryggen är uppdelad i två delar; kort rygg och bringan. Bringan innefattar höftpartiet och slutar vid uttaget av bäckenet. Dessa nedskärningar är smakrikt och anbud. Bringan biffar eller rester från bringan nedskärningar kan användas för att göra köttfärs. Marken bringan är typiskt mellan 90-92 procent mager.

botten~~POS=TRUNC

Plate nedskärningar kommer från sårbara för kon nära revbenen. De omfattar kjol och njurtapp tillsammans med gryta kött, kort revben och pastrami. Köttfärs är gjord av resterna av denna minskning. Köttfärs från plattan snittet är oftast hård och fet.

botten Flank

Flank nedskärningar är belägna på buk av kon nedanför länden. Flank nedskärningar kan också märkas bavette, nötstek, London halstra, ögonblick biff eller flanken stek filet. Rester från flank snitt ofta används för att göra köttfärs. Köttet från flankområdet kan vara hård.


  

Kommentar