Christmas utflykter för singlar

March 12

Christmas utflykter för singlar


Om du är singel, behöver denna jul inte vara en sorglig, frustrerande familjeorienterad semester, men en under vilken du kan njuta av en spännande resa för att träffa och mingla med andra singlar. Oavsett om dina preferenser ligga hemma eller utomlands, i varma klimat eller kyla i verksamhet eller nattliv dagtid, har du några attraktiva val att göra den här julen inte bara en att minnas, men en som uppfyller dina behov för att umgås och roligt.

singlar Cruises

Singlar kryssningar erbjuder många möjligheter att visa sig på din avslappnad bäst solo resenärer. Cruise experter på CruisesOnly.com kan ge dig tips om de bästa kryssningar för att resa ensam. Till exempel, herrar värdar är ombord på många kryssningsfartyg, såsom de på längre resor som hör till Holland America, att följa enstaka damer på middag och dans. Inte bara kan du träffa andra i ombord aktiviteter, kan du också be kryssningsrederi du väljer att sittplats du med andra singlar på middag.

Singlar Skid

Om du föredrar en mer fysiskt aktiv jul tillflyktsort och du inte har något emot kylan, prova en skidort för singlar. Aspen och Vail i Colorado är populära bland singlar, men för en mer ekonomisk semester, prova andra Colorado skidorter som är bra för singlar, såsom Breckenridge, Telluride och Crested Butte. Om du vill stanna kvar på östkusten, Killington eller Stowe i Vermont och Mountain Creek i New Jersey är också bra ställen att dela din skidsemester med andra singlar. Andra enkla skidorter kan hittas på USA: s bästa Online.

Singlar Costa Rica Adventures

Din aktiva jul getaway kan också vara i ett varmt, tropiskt klimat som Costa Rica, Ecuador eller Belize för den extra erfarenhet av exotiska äventyr. BikeHike Adventures har två organiserade jul hög äventyrsresor i Costa Rica. Dess "Costa Rica kust till kust äventyr" omfattar tre dagar av forsränning, mountainbike över Continental Divide, havskajak från Pacuare River i Karibiska havet samt grottforskning. Det finns inga extra avgifter för singlar, och tre fjärdedelar av dem som reser med dem är ensamresenärer.

Singlar stränder och mer

Du kan alltid välja en av de populära singlar stränderna i USA som South Beach, Manhattan Beach eller Key West för jul roligt. Venice Beach och Myrtle Beach är kända för sin nattliv. Du kan också besöka Trendsetter Las Vegas klubbar under julveckan.

I Jamaica på Hedonism II kan du hitta ohämmad kul liksom lättroad singlar som är på semester i hopp om att hitta kortsiktiga kärlek partner eller ens en framtida äktenskapspartner. Ett original utväg för swingers med många dagverksamhet, har Hedonism II också pooler, fem barer, ett diskotek och en sju mil strand på Negril.


  

Kommentar